Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Dueñas amb cabell arrissat i castanyer clar, vestida amb una brusa d'estampat de zebra, somriu davant de la cambra; a la cantonada superior dreta de la imatge hi ha un cercle vermell que mostra un primer pla de Rocío Carrasco amb una expressió emotiva i la mà a prop del seu rostre.

Anabel Dueñas, l'amiga de Rocío Carrasco que la fa plorar als concerts

Anabel Dueñas aconsegueix emocionar a Rocío Carrasco al musical que protagonitza com a homenatge a Rocío Jurado

Anabel Dueñas és una cantant destacada al nostre país. Actualment, Anabel Dueñas protagonitza el musical en homenatge a la llegendària Rocío Jurado. Durant aquestes primeres funcions està tenint tant d'èxit que es pot apreciar un aforament complet al pati de butaques del teatre.

En una de les seves darreres actuacions va oferir un moment inoblidable i ple d'emoció per a tots els presents, especialment per a Rocío Carrasco. L'empresària és organitzadora d'aquesta actuació, per la qual cosa va decidir assistir-hi per gaudir-ne. En aquesta ocasió, Anabel va decidir fer alguna cosa especial per a Rocío: un gest que va acabar emocionant tots els assistents.

Anabel Dueñas canta apassionadament en un escenari amb fons vermell, usant un vestit llarg i colorit.
Anabel Dueñas en ple homenatge a Rocío Jurado | Teatro Principal de Alicante

L'emotiu moment durant l'actuació entre Anabel Dueñas i Rocío Carrasco

Durant la interpretació, Anabel Dueñas va prendre de la mà Rocío Carrasco, creant un moment de gran intimitat i emoció a l'escenari.

Les llàgrimes de Rocío eren evidents, i no només reflectien l'amor i l'admiració que sent per la seva mare. També la gratitud cap a la seva amiga per aquest bell gest.

Rocío Carrasco somrient asseguda en una butaca d'un teatre amb una brusa blanca amb l'espatlla descoberta i uns texans
Rocío Carrasco visiblement commoguda durant el tribut a la seva mare | GTRES

El públic, testimoni d'aquest moment, no va poder evitar ser partícip de l'ambient emotiu. Les reaccions van ser immediates i es percebia un aire de solidaritat i afecte cap a Rocío Carrasco.

La interpretació d'Anabel Dueñas no només va destacar per la qualitat vocal, sinó també per la capacitat de transmetre sentiments profunds i veritables.

Tot i la tristesa inicial, Rocío Carrasco va mostrar la seva fortalesa en unir-se a Anabel al cant. Aquest acte de valentia i amor no va passar desapercebut, ja que tots dos artistes es van submergir a la cançó, compartint un moment d'eufòria i alliberament.

El públic, commogut per aquest desplegament d'emocions, va oferir una ovació tancada en finalitzar l'actuació.

L'actuació va concloure amb Rocío Carrasco aplaudint Anabel Dueñas, agraint-li per l'homenatge i pel suport constant.

Les dues amigues es van fondre en una abraçada afectuosa, segellant una nit que serà recordada per molt temps.

L'elecció de Rocío Carrasco perquè Anabel Dueñas interpretés Rocío Jurado

Rocío Carrasco tenia una tasca complicada a l'hora d'haver de triar l'artista que donaria vida a la mare sobre l'escenari.

Va arribar a entrevistar diverses persones, encara que quan va conèixer Anabel Dueñas no va tenir dubtes que ella era la indicada.

Després de diversos dies d'actuacions, Rocío Carrasco s'ha mostrat més que orgullosa amb la decisió. "A ella aquest paper el fa feliç. Tota la història que es narra al musical és la realitat", va reconèixer en una entrevista.

Captura de Rocío Carrasco al podcast de Pilar Eyre 'Drama Queen'
Rocío Carrasco revela que no va dubtar en cap moment a l'hora d'escollir Anabel Dueñas | Youtube: @Diario ABC

"Quan explica que escoltava Rocío Jurado netejant casa seva de petita o que anava al cotxe amb els seus pares de vacances i sentia les seves cançons…", va afegir sobre Anabel.

No hi ha dubte que Anabel Dueñas està preparada per tornar a donar vida a la llegendària Rocío Jurado. Així ho demostra en cada actuació, en què compta amb un sonorós aplaudiment per part del públic.