Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertín Osborne parlant mirant de banda amb camisa blava i vermella i un micròfon a la mà

Bertín Osborne es queda sense fans i es veu obligat a cancel·lar la gira nacional

Bertín Osborne té un mal moment a la seva carrera laboral, per la qual cosa es veu obligat a retirar-se per un temps

Bertín Osborne ha anunciat que es retira dels escenaris aquest estiu, cancel·lant la resta de la gira programada. La notícia arriba després d'una sèrie d'esdeveniments desafortunats, com ara la salut del cantant i la venda d'entrades per als concerts.

Aquesta decisió va ser presa després de revelar-se que Bertín Osborne havia estat l'artista que havia venut menys entrades per a les festes de València.

Captura de Bertín Osborne parlant amb els mitjans a 'TardeAR'
Bertín Osborne no arriba a l'aforament que esperava | Telecinco

Aquestes són les escasses xifres d'entrades que ha venut Bertín

Segons les informacions, només s'havia venut un 8% de les 2.000 entrades disponibles per al concert. Una xifra que contrasta fortament amb la venda d'entrades d'altres artistes com Julieta Venegas, que ja ha venut més del 70% de l'aforament per a la seva actuació un dia abans. O Camela, que també tenen una gran acceptació del públic.

La manca de venda d'entrades no és l'únic problema que Bertín Osborne ha enfrontat recentment. El seu concert a la localitat madrilenya de Sant Agustí de Guadalix va ser suspès a causa de problemes tècnics.

Tot i això, fonts pròximes al cantant han suggerit que aquests problemes tècnics podrien haver estat un pretext per ocultar altres problemes més greus.

Paloma García-Pelayo creu que Madrid és només el principi del final de la gira

Paloma García-Pelayo ha revelat en exclusiva que la cancel·lació del concert a San Agustín de Guadalix podria ser només el principi. Segons García-Pelayo, és molt probable que Bertín Osborne també cancel·li el concert a València, a causa de problemes de salut.

Captura de Paloma García-Pelayo a 'Y ahora Sonsoles'
Paloma García-Pelayo creu que el concert de València també serà cancel·lat | Antena 3

"Bertín no està bé i té un problema de veu. «Estic preocupat perquè torno a sentir-me estrany», li ha dit l'artista als seus familiars pròxims", va informar la periodista.

La notícia de la retirada de Bertín Osborne ha generat una gran quantitat de reaccions al món de l'entreteniment i entre els seus seguidors. Molts han expressat la seva preocupació i suport cap al cantant. El seu carisma i talent li han guanyat una legió de fans que ara se senten consternats per la decisió de retirar-se temporalment.

El mateix Bertín Osborne ha reconegut diverses vegades la importància de mantenir-se saludable per poder oferir el millor de si mateix en cada actuació. La pressió dels escenaris i l'exigència física i vocal que comporta la feina han passat factura, i sembla que el cantant ha decidit prioritzar la seva salut en aquest moment.

Bertín Osborne amb una camisa negra i blanca amb un micròfon
Els seguidors de Bertín han volgut donar-li suport | Europa Press

Els seguidors de Bertín Osborne han pres les xarxes socials per expressar el seu suport i desitjos de recuperació ràpida. Molts han compartit missatges d'ànim. On han recordat els moments inoblidables que han viscut als seus concerts al llarg dels anys.

El cantant es veurà obligat a tornar les entrades venudes

La cancel·lació de la gira també ha tingut un impacte econòmic i logístic. Els organitzadors dels esdeveniments i els equips de producció han estat obligats a reestructurar els seus plans.

Havent així de fer la devolució de les entrades venudes. Tot i que això representa un desafiament, la salut i el benestar de Bertín Osborne són el més important en aquest moment.

En l'àmbit professional, la decisió de Bertín Osborne de retirar-se temporalment podria influir en altres aspectes de la seva carrera. Conegut per la versatilitat, l'artista ha participat en nombrosos programes de televisió i projectes musicals al llarg dels anys. La seva absència als escenaris aquest estiu podria obrir la porta a noves oportunitats i desafiaments una vegada es recuperi completament.