Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Lydia Lozano i Jordi González en primer pla mirant a càmera

Jordi González es posa en contacte amb Lydia Lozano i ella es nega a ajudar-lo

Jordi González s'ha posat en contacte amb Lydia Lozano perquè s'uneixi al seu programa de televisió a RTVE

+Jordi González, un dels presentadors més icònics de la televisió, s'ha posat en contacte amb la seva companya, Lydia Lozano. El motiu d'aquesta inusual trucada? Oferir-li un lloc al seu programa D Corazón. Tot i això, la resposta de Lozano ha estat un rotund no, causant sorpresa i especulacions entre els seus seguidors i companys de treball.

La gran amistat que uneix Jordi González i Lydia Lozano de què ningú parla

Captura de Lydia Lozano i Jordi González agafats de la mà al plató de 'Gran Hermano' de Telecinco
Fa més de 20 anys que Lydia Lozano i Jordi González tenen amistat | Mediaset

Jordi González i Lydia Lozano treballen junts ni més ni menys que 20 anys. La seva història conjunta a la televisió és plena de moments memorables. Tots dos han compartit platós en programes tan populars com Supervivientes i Lazos de Sangre.

Actualment, Jordi González és la cara visible de D Corazón, un programa de televisió que ha guanyat una gran audiència. A més, Terelu Campos ha estat una de les col·laboradores estrella durant el darrer any.

Després de la recent sortida de Terelu del programa, González va veure una oportunitat perfecta per comptar amb Lozano i mantenir el nivell de popularitat i dinamisme que caracteritza D Corazón.

Segons han comentat els col·laboradors de Ni que fuéramos shhh, Jordi González es va posar en contacte directament amb Lydia Lozano. El presentador la volia convidar a ocupar el lloc deixat per Terelu.

Tot i això, Lozano, que recentment ha passat per una operació i està en procés de recuperació, va decidir rebutjar l'oferta. El seu raonament és comprensible, vol dedicar els caps de setmana a la família, cosa que considera prioritària en aquest moment de la seva vida.

María Patiño revela que comptaven abans amb Lydia que amb Terelu

Muntatge de María Patiño parlant amb la mirada amunt i una brusa rosa i Terelu Campos plorant amb ulleres de sol i mocador a la mà
María Patiño revela el secret més ben guardat de “D Corazón” | catalunyadiari.com, Canal Quickie, Europa Press

La notícia del rebuig de Lydia Lozano va ser revelada per María Patiño al programa Ni que fuéramos shhh. Patiño va explicar que Lozano va ser la primera opció per ser col·laboradora a D Corazón abans de la incorporació de Terelu Campos.

Tot i això, en aquesta ocasió inicial, Lozano també va declinar l'oferta. Ara, després de la sortida de Terelu, el programa va tornar a intentar convèncer-la sense èxit.

La negativa de la periodista ha generat una varietat de reaccions entre els espectadors i els col·legues. Molts donen suport a la seva decisió de prioritzar la família i el benestar personal, especialment considerant la seva recent intervenció mèdica. Altres, en canvi, lamenten que una professional de la seva mida no es reincorpori a un projecte televisiu tan significatiu.

Al llarg de la seva carrera, Lydia ha demostrat ser una figura resilient i compromesa amb la seva feina. Tot i això, també ha deixat clar en diverses ocasions que la seva família és una part fonamental de la seva vida. Aquest equilibri entre allò personal i allò professional és una cosa que sempre ha valorat i defensat públicament.

Per la seva banda, Jordi González entén i respecta la decisió de la seva companya, encara que no amaga el seu desig de comptar amb ella a D Corazón. El presentador continua buscant mantenir el nivell d'excel·lència i atractiu del programa. Tot i que, l'absència de Lozano és un repte, confia que podran continuar oferint continguts de qualitat a la seva audiència.