Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una imatge de Miguel Herrán i Celia Pedraza amb un cor trencat al centre sobre un fons desenfocat.

Miguel Herrán confirma la seva ruptura amb Celia Pedraza després de donar la benvinguda a la seva filla

Miguel Herrán ha confessat a través d'un comunicat a Instagram que és un home solter

Miguel Herrán ha confirmat la seva ruptura amb Celia Pedraza després de l'arribada del seu primer fill en comú. El conegut actor d'Élite o La casa de papel ha sorprès els seus seguidors amb aquesta polèmica notícia. La qual ha generat una onada de reaccions a les xarxes socials.

Tot i que tot semblava anar a la perfecció després del naixement de la seva filla, la María, el gener passat, Herrán i Pedraza han decidit posar fi a la seva relació sentimental. La confirmació va arribar directament de l'actor, que va utilitzar el seu compte d'Instagram per anunciar la separació. Així ha decidit avançar-se als rumors que circulaven als mitjans de comunicació.

Així ha estat el comunicat que ha donat Miguel Herrán a les seves xarxes socials

Muntatge de Miguel Herrán i Celia Pedraza amb una imatge d'un restaurant de fons
L'actor s'expressa sobre el futur de la relació | Europapress, fiphoto Getty Images Pro, E-Noticies

“Avançant-me a possibles rumors. M'agradaria informar que fa un temps, tant Celia com jo, vam decidir que la nostra relació sentimental prengués rumbs diferents”, va escriure Herrán a Instagram. Amb aquest missatge, l'actor ha volgut deixar clar que la decisió va ser presa de manera conjunta.

També ha deixat entreveure que ja havia passat algun temps des que van acordar seguir camins separats. Tot i que la informació no havia transcendit fins ara.

La parella sempre ha recorregut a les xarxes socials per compartir els moments feliços de la relació, havia mantingut una imatge d'estabilitat i felicitat. Especialment amb l'arribada de la seva filla María.

La notícia del naixement va ser rebuda amb gran entusiasme pels seus seguidors i col·legues, i l'elecció del nom de María va ser un homenatge a la germana de Celia, María Pedraza. La també actriu i companya de Miguel en les sèries La casa de papel i Élite.

La decisió ha deixat molts fans sorpresos, ja que la parella sempre havia mostrat una imatge unida i amorosa a les seves publicacions. Tot i això, els rumors sobre un possible distanciament van començar a sorgir en els últims mesos. Els quals van ser alimentats per l'absència de fotos i mencions mútues a les seves xarxes socials.

Miguel Herrán i Celia Pedraza sempre han estat discrets respecte a la seva vida personal, tot i ser figures públiques. Han sabut manejar l'atenció mediàtica amb elegància, compartint només allò que consideraven oportú. La decisió d'anunciar la ruptura de manera conjunta i respectuosa és una continuació d'aquesta discreció i de maduresa que han mostrat al llarg de la seva relació.

Tots dos es mantindran units pel bé de la seva filla

Selfie de Miguél Herrán al cotxe amb gorra i ulleres de sol al costat de Célia Pedraza i un peluix
Miguel Herrán i Celia Pedraza seguiran estant units per la criança de la seva filla | @miguel.g.herran

La petita Maria, nascuda al gener, ha estat una font d'alegria per a tots dos. L'elecció del seu nom, en honor de la germana de Celia, subratlla la importància dels llaços familiars per a la parella.

Tot i la ruptura, tant Miguel com Celia han deixat clar que la seva prioritat seguirà sent el benestar de la seva filla. Tots dos continuaran col·laborant en la seva criança encara que aquesta vegada sigui agafant camins separats.