VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

Anabel s’ensorra al parlar de les addiccions de Kiko Rivera

La neboda d’Isabel Pantoja no pot reprimir les llàgrimes en recordar la confessió del seu cosí sobre les seves addiccions i el cop dur que va suposar per la família
Anabel Pantoja s'emociona al parlar de la declaració del seu cosí Kiko Rivera | CatalunyaDiari.cat

 

Barrejar vida familiar i laboral acostuma a ser una mala combinació, i és el que li va passar dijous passat a Anabel Pantoja en el programa ‘Sálvame’, on va haver de comentar les declaracions que el seu cosí Kiko Rivera va afirmar en directe a ‘GH DÚO’. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, la col·laboradora es va esfondrar al recordar la confessió del DJ sobre les seves addiccions.

 

Les addiccions de Kiko Rivera

Han sigut poques les ocasions en les quals s’ha pogut veure a Anabel, neboda d’Isabel Pantoja, disposada a donar la seva opinió sobre els diferents conflictes familiars als quals s’ha sotmès la seva família. Sempre ha mostrat cautela respecte a la seva vida personal. No obstant això, Anabel no va poder contenir-se les llàgrimes al recordar la confessió de Kiko Rivera; tal com va comentar, ella era aliena als problemes del seu cosí, la van mantenir sempre al marge. 

La col·laboradora de 'Sálvame' considera a Kiko Rivera com a un germà | CatalunyaDiari.cat

 

El concursant de ‘GH DÚO’ feia tot el que fos necessari per ocultar les seves addiccions a la família. Anabel ho va explicar: «Jo he coincidit poc amb el meu cosí de festa, però quan ho he fet, no he vist res estrany. El meu cosí actuava bé amb la meva tieta i no sabíem fins a on havia arribat».

 

 

«Quan va sortir de la depressió, va agafar a Irene i m’ho va explicar, jo no m’ho creia. Intentava fer que tot estava bé», confirma Anabel, emocionada. Les declaracions de Kiko van deixar la família trencada, ja que no és un moment agradable de recordar. La col·laboradora continuava afirmant que Kiko «ho ha tingut tot, però a mi no m’agradaria estar en la seva pell»

La neboda d'Isabel Pantoja confessa que no es podia creure els problemes que tenia Kiko | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i això, Anabel Pantoja reconeix la valentia del seu cosí d’acceptar el seu problema i també d’explicar-lo: «Jo crec que els seus tres fills es sentiran molt orgullosos de tenir un pare, com ells diuen, ‘guay, que canta’ i que ballen les seves cançons. I quan ja puguin entendre això que estem parlant, se sentiran orgullosos d’ell».

 

 

 

«Kiko és el germà, que mai he tingut»

La relació que tenen els dos cosins ha sigut sempre molt pròxima, fins al punt de considerar-se quasi com a germans. «Kiko és el meu germà, el que mai he tingut. S’ha pogut equivocar en moltes coses, però ell es mereix tenir una altra oportunitat. I la seva mare ha mogut cel i terra, potser no el primer dia o el segon o el tercer, però s’ha d’entendre la seva situació, perquè confiava en la paraula del seu fill».

Anabel assegura que la mare de Kiko ha fet tot el que ha pogut per ajudar-lo | CatalunyaDiari.cat

 

La dona de Kiko, Irene Rosales, va rebre unes paraules d’afecte per part d’Anabel, qui assegurava que ha demostrat molta paciència i amor cap al seu cosí: «Ha sigut clau per ell. És una noia que l’estima, l’estima tant. Jo no em creia que estigués enamorada. Irene, a més de donar-me dues de les personetes més maques de la meva vida, veig que amb Kiko fa un tàndem. A part que Kiko està feliç amb ella quan estan bé».

 

 

Rafa Mora, en el punt de mira dels Pantoja

A més d’explicar com se sentia després de la declaració del seu cosí, la neboda d’Isabel Pantoja va explicar que la família se sent molesta amb Rafa Mora: l’extronista va explicar a ‘Sálvame’, en un a part amb Jorge Javier Vázquez, com havia viscut les addiccions del seu amic Kiko. «A l’entorn del meu cosí no li han agradat les seves declaracions. Ha haver-hi detalls i dades que jo no hagués donat», tot i que ella deixa clar que no havia parlat amb la seva tia de Rafa Mora.

Rafa Mora explica a Jorge Javier alguns detalls sobre les addiccions de Kiko Rivera | CatalunyaDiari.cat

 

Tanmateix, el germà de Kiko, Fran Rivera, també ha volgut mostrar el seu suport cap al DJ, i ha afirmat que se sent orgullós d’ell. «Té molt de mèrit. Jo personalment no ho sé, però ho he viscut i sortir d’allò és molt dur. Molt valent, i que serveixi per a aquells que estan allà dins, que surtin i un aplaudiment al meu germà».

Comentaris