Carmen Gahona apareix per sorpresa al funeral organitzat pels fills de Chiquetete

L'última parella del cantant no estava convidada a la missa que havien organitzat els fills d'Amparo Cazalla i Chiquetete per recordar el seu pare

Carmen Gahona
Carmen Gahona va assistir a la missa sense invitació | Catalunya Diari

Una aparició inesperada va captar l'atenció de tots els assistents a la missa funeral que van organitzar els fills de Chiquetete per recordar el seu pare després d'un mes de la seva pèrdua. Es tracta de Carmeon Gahona, que va decidir participar en l'homenatge tot i que no havia estat convidada. L'esdeveniment es va fer a l'església del Cristo de los Gitanos de Sevilla, de la qual era molt devot Chiquetete i on es troben les seves cendres juntament amb les d'altres personatges reconeguts com la duquessa d'Alba.

Els fills del primer matrimoni del cantant amb Amparo Cazalla —Antonio, Francisco i Rocío— van voler recordar el seu pare amb un emotiu funeral que va recordar que ja ha passat un mes des de la mort de Chiquetete. Per tal de retre homenatge al cantant, estaven convidats els familiars i els amics més propers, els quals no van dubtar en assistir a la missa.

Gahona va arribar sola a l'acte

Entre ells es va colar Carmen Gahona, l'última parella de Chiquetete, tot i que els rumors diuen que en el moment de la seva mort ja no estaven junts. Sigui com sigui, ningú s'esperava la seva presència a l'acte perquè no comptava amb la invitació de cap dels fills del cantant.

Carmen Gahona i Curro Romero
Carmen Gahona va saludar a Curro Romero | Catalunya Diari

 

Sota l'atenta mirada de tots els convidats, Gahona va arribar sola i va saludar a alguns assistents com, per exemple, Curro Romero. Però en cap moment es va apropar als fills de Chiquetete i Amparo Cazalla.

De fet, la missa tampoc va comptar amb la presència dels altres fills del cantant: Manuel Cortés i Alma, fruit de la seva relació amb la col·laboradora de 'Sálvame', Raquel Bollo.

Una relació complicada

Sembla que la pèrdua de Chiquetete no ha aconseguit millorar les relacions entre els fills del cantant i Gahona, ja que aquests pensen que està assumint un paper que no és el que li pertoca. 

Fills Chiquetete
Els fills de Chiquete mantenen una guerra oberta amb Carmen Gahona | Catalunya Diari

 

Una de les acusacions que va fer una de les filles del cantant, Rocío, a l'última parella del seu pare va ser que «ella s'ha emportat totes les coses de valor i això hauria de ser per als fills, però ella es creu que tot és seu». 

Malgrat aquestes declaracions, sembla que Gahona no vol actuar igual que la cosina de Chiquetete, Isabel Pantoja, i estaria disposada a entregar als seus fills alguns objectes personals per tal que tinguin un record del seu pare.

Una imatge desmillorada

Carmen Gahona
Carmen Gahona mostra un canvi físic desmillorat | Catalunya Diari

 

Un detall que s'ha comentat molt sobre l'assistència de Gahona a la missa de Chiquetete és la seva imatge desmillorada. Podria ser que l'absència del cantant hagués afectat Gahona de tal manera que es pot percebre en el seu aspecte físic una pèrdua notable de pes i un gest trist a la cara.


Comentaris

envia el comentari