Chiquetete tenia un deute de 100.000 euros

La suma correspon a la manutenció dels dos fills que el cantant va tenir amb Raquel Bollo

El deute que deixa Chiquetete a Raquel Bollo és de 100.000 euros
El deute que deixa Chiquetete a Raquel Bollo és de 100.000 euros | Cedida

Encara no ha passat una setmana de la mort de Chiquetete i ja comencen a sortir a la llum les nombroses polèmiques que va protagonitzar. El matrimoni entre Raquel i l’Antonio Cortés Pantoja, més conegut com a Chiquetete, de fet, va ser d'allò ,és difícil i es va anar complicant fins al punt d’acabar amb una denúncia de Raquel Bollo per maltractaments.

Mentre els conflictes de la parella s’endurien, Isabel Pantoja, cosina del cantant va donar suport incondicional a la col·laboradora. A partir d’aquell moment, el lligam entre els dos cosins es va trencar.

Manuel i Alma, sense manutenció des del 2007

A més dels maltractaments per part del cantant, la manutenció dels dos fills que tenien en comú, Manuel i Alma, era un altre punt de conflicte constant. Gran part de la suma total és deguda al fet que Chiquetete no pagava les mensualitats per als seus fills.

El 2014, Raquel Bollo va demandar al pare dels seus fills per reclamar els dinars corresponents a la manutenció que devia des del 2007. Chiquetete es va declarar insolvent i incapacitat per pagar, tot i la gran fama que tenia i sent el que més discos va vendre durant l’últim terç del segle XX.

Manuel Cortés i Alma, els fills que comparteixen Chiquetete i Raquel Bollo
Manuel Cortés i Alma, els fills que comparteixen Chiquetete i Raquel Bollo | La Coctelera

 

No lluitarà per l’herència

Va ser la mateixa Raquel Bollo qui va comentar a ‘Sálvame’ que el deute de manutenció sumava uns 100.000 euros, però que no lluitaria per l’herència. Afirmava, no obstant això, que donaria suport als seus fills en les seves decisions. «Ells són grans. Els hi donaré suport en tot el que facin. Crec que els seus germans grans, si tenen la sort de poder agafar alguna cosa d’aquells objectes, penso que sí que els hi donaran alguna cosa», afirmava Raquel.

Una casa atapeïda

Encara que va recollir molts èxits com a cantant, Chiquetete només tenia una casa, que era de la seva mare; un cop aquesta va morir, va passar a ser d’ell. L’artista hi vivia amb la seva parella, Carmen Gahona. Ara, la casa passa a ser propietat dels cinc germans, com ho dicta la llei.

 


Comentaris

envia el comentari