Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Segons Pilar Eyre, el rei Joan Carles té un problema sexual

La periodista ha assegurat que «a tots els Borbons els encanten les dones, els encanta el sexe i practicar-lo»
 
El rei Joan Carles té un problema sexual, segons Pilar Eyre | Cedida

 

El rei Joan Carles torna a ser notícia i, de nou, a mans de Pilar Eyre. La periodista ha concedit una entrevista a 'El Español' on ha revelat notícies molt sorprenents sobre un dels membres de la Casa Reial. En aquest sentit, l'escriptora ha parlat sobre un problema molt íntim que té el pare de Felip VI, en concret que el rei emèrit «té un problema sexual que pot tractar-se mèdicament», segons ha avançat 'La Coctelera'.

 

Joan Carles, el gran amant d'Espanya

 

Segons ha assegurat Pilar Eyre, el rei Joan Carles és el gran amant d'Espanya i, per si no fos poc, ha afegit que ho és «clarament, més que Julio Iglesias». A més a més, la periodista també ha revelat el secret de seducció del monarca: «L'eròtica del poder. Això existeix des de sempre: els homes poderosos sempre han tingut aquest atractiu suplementari per a moltes dones».

 

D'aquestes paraules s'extreu que el rei emèrit sempre ho ha tingut molt fàcil per «lligar» i Eyre ha afegit: «Ho expliquen alguns amics del rei, que només necessitava assenyalar amb el dit les dones que volia. De tota mena: de l'aristocràcia, empresàries, dones joves, grans... el problema era triar perquè, com deien ells, 'se li oferien totes', que menuda frase masclista, per cert. Als Borbons els encanten les dones, els encanta el sexe i practicar-lo. Són així: els pares, els avis»

 

 

 

El problema sexual del rei emèrit

Res que no ens poguéssim imaginar, fins que Pilar Eyre ha deixat anar la bomba: «Et diré el que em va explicar un senyor en una xerrada que vaig donar a Sevilla sobre el meu últim llibre, 'Carmen, la rebelde'. Entre el públic hi hauria un home que era Borbó, parent del rei, i que em va explicar que el gran problema que tenia ell era el mateix que tenia Don Joan Carles, un problema gairebé de tipus mèdic i em va dir que havia hagut de tractar-se».

 

En cap moment la periodista ha especificat el tipus de problema, però segons ha continuat sobre l'home: «És un problema que requereix tractament. 'El meu oncle', em va dir, 'té el mateix problema que jo'. I em va explicar que ell s'havia tractat en una clínica». En ser preguntada per si es tractava d'«impotència sexual», la periodista no ha volgut mullar-se: «Posa-ho com vulguis. No em vull ficar en un embolic ni ficar-te en un embolic a tu tampoc».

 

La periodista Pilar Eyre ha parlat sobre el rei Joan Carles | CatalunyaDiari.cat

 

Isabel Preysler, la gran amant d'Espanya

Per Pilar Eyre, la gran amant d'Espanya és Isabel Preysler: «Ha tingut una carrera sentimental de pota negra. Homes intel·ligents i no tan rics, eh?, perquè la majoria de les vegades ella era més rica que ells. On ha posat l'ull, ha posat la bala. És una dona seductora. La dona més seductora de la meva generació».

 

Segons la seva opinió, Isabel «és una dona fascinant perquè és misteriosa. El misteri oriental atreu molt als homes. És una mescla de vulnerabilitat, fragilitat, feminitat. És una dona que sap escoltar i que els fa sentir com si ells fossin els reis de la Creació. Els acarona».

 

  

 

 

 

Amb una anècdota Pilar Eyre ho va resumir: «Una vegada la vaig entrevistar, quan estava amb Miguel Boyer. Estàvem casa seva i jo parlava amb ella. Miguel estava en una butaca així, més lluny, i no s'assabentava de la conversa. Llavors ella em va dir 'els dos sortim molt poc, perquè som molt feliços'. I llavors Isabel es va dirigir a ell i li va dir en veu alta: 'Li estic explicant a Pilar que som molt feliços', i ell va aixecar la vista amb una mirada...! I va dir: 'Sí. Ho som. Som molt feliços, explica-li-ho tot'».

 

En aquell moment la periodista va pensar que també volia que algú la mirés d'aquella manera: «I això que portaven ja anys junts, que tenien la nena i tot». Finalment Pilar Eyre ha sentenciat: «Si Isabel Preysler muntés una acadèmia de seducció, ho petaria. És una gran mestra. S'apuntaria molta gent».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris