El passat de Míriam Saavedra, marcat pels maltractaments

La guanyadora de ‘GH VIP’ es mostra contenta i feliç, però no ha tingut una vida gens fàcil abans de ser coneguda a Espanya

Abans de debutar com actriu, Miriam Saavedra va treballar com a modelAbans de debutar com actriu, Miriam Saavedra va treballar com a model | MUNDO DEPORTIVO

Divertida, lluitadora, passional i amb caràcter. Així és com l’audiència va percebre a Miriam Saavedra a ‘Gran Hermano VIP’. Tot i això, la vida de la ‘Princesa Inca’ ha sigut un camí ple de pedres. Ja des del començament del reality, la que va ser parella de Carlos Lozano se la veia com la clara guanyadora, gràcies al seu esperit profundament dramàtic i competitiu.

El cert, però, és que la vida de Saavedra està lluny d'haver estat un camí de roses i, així mateix, aquest està clarament marcat pels maltractaments i les penúries patides. 

Un passat difícil

Els espectadors de ‘GH VIP’ han pogut veure a Miriam Saavedra plorant per l’expulsió de Verdeliss, però ha viscut episodis més durs en el passat, molt abans que el seu nom es conegués a Espanya. «He intentat buscar-me la vida», confessava la jove que amb tan sols 24 anys afirma no haver tingut una vida gens fàcil.

Miriam Saavedra es va mostrar lluitadora, passional i divertida durant tot el programa 'GH VIP'
Miriam Saavedra es va mostrar lluitadora, passional i divertida durant tot el programa 'GH VIP' | Telecinco

 

Hostessa, actriu i model

La guanyadora del reality té un currículum molt ampli: ha treballat com a hostessa, actriu i model, i assegura que pot amb qualsevol cosa; mai ha tingut cap problema per parlar del seu passat. «He fet de model, petites coses, no grans… Però he treballat en el que a mi m’agrada pels meus propis mèrits», responia l’actriu a les declaracions de Mònica Hoyos, qui assegurava que es dedicava a ‘una altra cosa’.

Miriam va aconseguir el seu objectiu de treballar com a actriu després d’una etapa com a model de llenceria, en la que se la coneixia com la ‘Dama Roja’.

 

Relacions escabroses

La guanyadora dels 100.000 euros de ‘GH VIP’ va mantenir una relació amb Carlos Lozano que no va acabar del tot bé. Tot i això, la jove ha tingut relacions més tòxiques que aquesta. Miriam i el futbolista Jean Deza es van conèixer durant l’època en què ella volia ser actriu. Després de sortir junts, ella va acabar tallant la relació per les múltiples infidelitats que li havia comès el jugador.

Més tard començà una relació amb un altre futbolista, Johan Rey. Tal com va declarar l’actriu en un programa televisiu, li va haver de posar una denúncia per agressions. «En aquell moment estava en un bon moment de la seva carrera, i podríem dir que li va pujar al cap i es va apartar de mi. Li importava més la seva carrera», al·legava la jove dins la casa de ‘GH VIP’.


Comentaris

envia el comentari