El canvi de 'look' radical de Mila Ximénez

La col·laboradora de 'Sálvame' ha decidit renovar el seu pentinat amb un estil més informal i modern
Mila Ximénez en el plató de 'Sálvame' | TELECINCO

 

La col·laboradora de 'Sálvame' Mila Ximénez ens va sorprendre el passat dijous 17 de gener. Amb un 'look' totalment renovat, va atrevir-se amb un pentinat més curt i un color de cabell més clar. Abans de començar amb l’edició del programa va exhibir molt satisfeta el nou pentinat.

 

Una tarda plena d’exclusives

A més de la sorpresa del canvi de look de Mila Ximénez, el programa de tarda va arribar ple d'exclusives.  Per una banda, Anabel Pantoja va opinar sobre les declaracions del seu cosí Kiko Rivera en 'GH DÚO', mentre que Kiko Matamoros va confessar estar enamorat de la seva actual parella, Cristina. 

 

Tot i això, el protagonisme de la nova cabellera de Mila Ximénez no va passar desapercebut a 'Sálvame'. La caiguda del cabell cap a un costat li atorga més moviment i volum, al mateix temps que ha recuperat el serrell i s’ha atrevit amb un to ros més clar.

 

 

Un altre canvi en el seu pentinat

Un dels canvis de 'look' més recordats és amb el que ens va meravellar després d’estar participant a Hondures en l’edició de 2016 de 'Supervivientes'. Aquella vegada també va reaparèixer al plató amb un tall de cabell molt radical.

 

La col·laboradora de 'Sálvame' ha dut a terme aquesta transformació després de recomanar-li a la seva amiga Terelu Campos que no seguís «demanant perdó per les coses que li han fet». En el seu blog en la revista 'Lecturas' va escriure: «Estimo la meva amiga Terelu fins a dir prou. Però quan s’abriga amb el seu cognom, m’allunya la seva dependència emocional».

 

Mila Ximénez és un suport indispensable per a la seva amiga Terelu | TELECINCO

 

Mila Ximénez és conscient del patiment pel qual ha passat Terelu Campus després de d’haver estat intervinguda quirúrgicament d’una doble mastectomia. És per aquest motiu que ha estat el seu suport indispensable i l’ha animat a tornar a la vida pública. «Terelu necessita que la vida li regali tranquil·litat d’una vegada», va confessar Mila.

 

Un estil que també lluirà en altres col·laboracions

No solament li serà còmode el pentinat per al dia a dia a 'Sálvame', sinó que també el podrà lluir en les seves intervencions en els programes especials de 'GH DÚO', com per exemple el que presenta Jorge Javier Vàzquez, 'Límite 48 horas'.

 

Més informació d’interès: Miriam Saavedra parla sense embuts sobre els seus companys de 'GH VIP'

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris