TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

La parella de Kiko Matamoros és idèntica a Angelina Jolie

'Sálvame' ha fet pública algunes imatges de la nova parella del col·laborador de 'Telecinco' i ningú ha pogut ignorar la semblança d'aquesta amb Angelina Jolie.
Ja coneixem el rostre de Cristina, la parella de Kiko Matamoros | CatalunyaDiari.cat

 

El col·laborador de ‘Sálvame’, Kiko Matamoros, va revelar la setmana passada que té parella, per així estalviar-se totes les conquistes que se li atribueixen habitualment. L’afortunada es diu Cristina, té 32 anys i s’assembla moltíssim a la famosa actriu Angelina Jolie.

 

Una coincidència que ens porta a relacionar l’idil·li que van mantenir la seva exparella Makoke amb Brad Pitt, que a la vegada és l’exmarit d’Angelina Jolie. Com si l’univers es confabulés per unir les dues històries.

 

La parella de Kiko Matamoros és idèntica a Angelina Jolie

El programa ‘Sálvame’ ha mostrat imatges de la nova parella de Kiko i per un moment, tant les seves postures a la fotografia com la seva fesomia, han fet pensar que podria ser la germana bessona d’Angelina Jolie.

 

 

Per ara no han transcendit més detalls de la nova parella de Kiko Matamoros, el què se sap és que és d’Albacete i és d’ascendència brasilera. Haurem d’esperar que el col·laborador la presenti en un ‘Sálvame Deluxe’, com seria previsible.

 

Cristina, la parella de Kiko Matamoros i la seva semblança amb Angelina Jolie | TELECINCO

 

Kiko, feliç i enamorat

Dijous passat, Kiko feia pública la notícia que estava enamorat, alegrant a tots els seus companys de programa que el felicitaven amb entusiasme. «Tinc parella, es diu Cristina i portem relacionant-nos al voltant d’un mes. És espectacularment guapa, una 'morenassa' amb la que estic encantat i tinc intenció de consolidar la relació. Estic enamorat i absolutament convençut d'allò que sento; si ella vol, us la presentaré en el moment oportú. M’aporta felicitat, tranquil·litat, i m‘equilibra».

 

Angelina Jolie i la parella de Kiko Matamoros, semblances més que raonables | TELECINCO

 

Després de la confessió Kiko va admetre que feia pública la seva relació perquè sovint li atribuïen massa idil·lis que no eren certs, i la seva actual parella ho passava malament amb tot aquest tema. El que sí que ha explicat és que des de la seva separació de Makoke ha tingut històries amb altres persones però que ara, qui ocupa el seu cor des de fa un mes és la seva parella Cristina.

 

El com i el quan es van conèixer no han transcendit, ja que el col·laborador vol mantenir la seva intimitat; tot i això a ell se li han escapat alguns detalls, com que la seva parella no forma part del món televisiu o que de moment no viuen junts.

 

A Kiko li és igual el que pensi la seva exdona

Els seus companys de programa amb qui compartia la notícia li van preguntar què creia que pensaria Makoke sobre la seva nova relació, i Kiko va respondre sense miraments «m’és igual».  El col·laborador ha aclarit que la seva exdona no sap res de la seva nova relació.

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris