Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ylenia Padilla durant el seu pas per 'GH DÚO'

Ylenia s'identifica amb la història d'addicció a les drogues de Kiko

La concursant ha revelat al confessionari de 'GH DÚO' que ella va passar per una experiència molt semblant

Ylenia Padilla durant el seu pas per 'GH DÚO'
Ylenia Padilla durant el seu pas per 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Després que Kiko Rivera confessés haver estat enganxat a les drogues en el passat, la concursant de 'GH Dúo' Ylenia Padilla s’ha sentit tan identificada amb ell que ha volgut confessar la seva experiència sobre aquest fet.

  • ET POT INTERESSAR: Mor el bebé de 2 mesos apallissat pel seu pare a Barcelona

Els espectadors del 'reality' van quedar bocabadats quan el fill de la Pantoja va explicar a la gal·la del dijous passat, com havia sofert una forta addicció a les drogues i les dificultats que va travessar per poder superar-la. Arran d’això, Ylenia ha volgut reconèixer la seva pròpia experiència al respecte.

«Em sento identificada amb Kiko»

La concursant explicava que la seva situació havia estat més lleu i que no havia arribat a l’addicció, però sí que s’hi havia acostat i havia tingut por de desenvolupar-la: «Mai he tingut una addicció greu, però sí que és veritat que en el món de Madrid, la nit… Doncs a vegades una mica se te’n va o pots arribar a fer certes coses que no faries si no visquessis en aquest món».

Kiko Rivera en la corva de la vida
Kiko Rivera | TELECINCO

 

Des del confessionari del programa, Ylenia ha seguit explicant com se sentia vers aquesta etapa que va viure: «Em sento identificada amb Kiko en el sentit que jo m’he hagut d’apartar de tot això perquè veia que podia arribar al punt al qual ell va arribar.  La nit al final t’incita...i penses que has de fer coses per ser simpàtic. Ja no drogues, beure simplement, que a mi no se'm posa bé a l’estómac, per exemple».

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Va seguir explicant com a vegades no se sent compresa: «Jo també tinc sempre una ombra sobre meu, pel meu caràcter, perquè estic prima... Sempre tot el món m’ataca per allí i em molesta bastant perquè no és just que jo tingui aquella imatge».

«Vull fer un altre tipus de coses»

La concursant, sense deixar-se cap detall, ha explicat perquè es va allunyar del món de la televisió i de la vida nocturna. «Jo vaig haver de fer el mateix que Kiko, el què passa és que mai no ho he explicat d’una manera que se m’entengui. Vull viure un altre tipus de vida, ja tinc trenta anys, he viscut molt la nit i ara vull fer un altre tipus de coses». 

  • ET POT INTERESSAR: La filla de Joan Manuel Serrat es casarà aquest 2019

I en referència a Kiko, ha manifestat:  «M’he sentit molt identificada perquè jo també he estat molt deprimida a casa meva,  també he anat al psicòleg i he lluitat un combat intern».

Per acabar,  Ylenia, ha sentenciat: «He dit que no a un munt de treballs, he perdut un munt de diners, però tant se me’n donava perquè era guanyar-ho en salut. Em sento orgullosa de mi mateixa perquè no ho necessito, saps?».