Anabel Pantoja, Ylenia Padilla i Belén Esteban assegudes a un plató de Telecinco

Anabel Pantoja i Belén Esteban, una amistat a prova de traïcions amb final feliç

La relació de les col·laboradores de 'Sálvame' ha passat per moltes anades i vingudes

Malgrat que l'amistat entre Belén Esteban i Anabel Pantoja ha travessat per situacions complicades, actualment es troben en el seu millor moment. No obstant això, fa uns mesos la seva relació va estar a punt de trencar-se per sempre a causa d'un escàndol relacionat amb la seva marca de joies.

Sí, perquè la de Paracuellos es va animar a llançar la seva pròpia línia de joies quan la neboda d'Isabel Pantoja ja tenia la seva des de feia anys. Però, el problema arribava quan Esteban decidia fer el seu gran llançament a les xarxes socials.

I és que alhora, Anabel decidia llençar-se a publicitar les seves a través d'Instagram gairebé minuts després que la seva amiga. Així, d'aquesta manera, li feia la competència. Una cosa que no li va fer gens de gràcia a l'ex de Jesulín, ja que Anabel s'atrevia fins i tot a trucar per impedir el llançament.

«Una campanya amb Belén Esteban? No us adoneu que em traurà tota la clientela? Això a mi em mata, jo mai hauria fet això», va etzibar.

Com a resposta, la col·laboradora de 'Sálvame' assegurava sentir-se molt defraudada amb la seva amiga: «El que ha fet, m'ha fet molt de mal». A més, decidia posar terra pel mig i allunyar-se de la neboda d'Isabel Pantoja.

«Belén m'ha dit que vol temps i com jo soc una persona que vol recuperar la seva amistat, li donaré el temps que necessiti», reconeixia entre llàgrimes el seu error Anabel.

«És una acció que jo faig i que no li ha semblat gens bé. Ara vist amb el temps, crec que Belén té raó, però vull arreglar les coses fora d'aquest plató. M'importa molt més Belén Esteban que els diners i les joies», reconeixia aconseguint estovar el cor de la de Paracuellos.

En aquest moment les dues segellaven la pau, entenent que les amistats també travessen moments complicats i que la feina dels 'influencers' és complicada. No obstant això, aquesta no va ser l'única ocasió en què les dues xocaven de manera més que evident.

I és que Esteban no s'ha tallat a l'hora d'esbroncar a la seva amiga de l'ànima. Especialment, quan l'ha vist massa 'pujadeta' i sense ganes de treballar, com va passar quan es va trencar la cama. «Jo t'estimo molt, però ja està bé», li advertia 'la princesa del poble'.

«Aquí venim tots a treballar. No ets més ni menys que ningú, que t'has trencat el peroné, no t'has trencat els dos malucs, collons! Ja estic farta, ostres!», replicava.

Segons semblava, l'actitud negativa de Pantoja estava aconseguint enfadar als seus companys, que no entenien les seves constants excuses per no venir a treballar.

«Fa diversos dies que li dic que baixi els fums. Jo entenc com està i em fa mal perquè l'estimo», assenyalava Belén. Per la seva banda, la 'Pantojita de Canàries' seguia enfocada a la seva: «Si als directors d'aquest programa no els agrada, que no em truquin», sentenciava.

Belén Esteban surt en defensa d'Anabel Pantoja després de celebrar les seves noces

Tot i aquestes picabaralles, les aigües van tornar al seu curs, ja que bona prova d'això és que Belén ha estat una de les convidades d'honor en el casament d'Anabel i Omar.

A més, i amb motiu del seu aniversari, la col·laboradora de 'Sálvame' li dedicava a la seva amiga unes paraules carregades d'afecte: «La meva 'gordi', t'estimo amb bogeria. Et mato, perquè et renyo més que la Merchi, però t'estimo amb bogeria», li deia.

Així mateix, ha donat la cara per ella davant les crítiques rebudes per seguir endavant amb la celebració tot i la mort de la seva àvia, Doña Ana. «Crec que Anabel ha fet molt bé. Em toca els collons i estic farta! Ja s'ha casat i ha sigut un casament meravellós», defensava.

«Que diguin el que vulguin dir, jo m'ho vaig passar de puta mare. A mi ja m'és igual; vaig menjar, vaig beure, vaig ballar, em vaig divertir. És que sembla que està tot malament», concloïa molesta.