Rocío Carrasco

Rocío Carrasco rep el cop més dur des que va començar l'any

Rocío Carrasco fracassa a Telecinco i paralitzen el seu projecte estrella

L'última vegada que va aparèixer al plató de 'Sálvame', Rocío Carrasco va fer una promesa: «Tardor». Va donar a entendre que faltava molt poc per a començar una nova guerra que destrossaria la imatge d'Ortega Cano i dels Mohedano.

Rociíto va triomfar a Telecinco gràcies a la primera part de la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', però la situació actual és diferent. Antonio David Flores ha guanyat la primera batalla legal i la cadena té por de rebre més demandes.

El programa de ràdio de Federico Jiménez Losantos ha anunciat en exclusiva que els nous capítols de la sèrie estan completament paralitzats. Mediaset ho tenia tot preparat per a treure a la llum el material, però prefereix revisar-lo abans que sigui massa tard.

Antonio David ha demostrat que la seva exdona està fent negoci d'un drama que perjudica moltes persones innocents. Rebrà una indemnització de més de 80.000 euros, quantitat que cobrirà els danys que se li han ocasionat després que se l'acomiadés de manera improcedent.

Carrasco ha perdut tot el poder que va aconseguir després de proclamar-se reina del feminisme, i els seus caps han deixat de confiar en ella. Fa uns mesos va ser nomenada defensora de l'audiència de 'Sálvame', però ha exercit com a tal en comptades ocasions.

Els primers capítols de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' van reunir tres milions d'espectadors davant de la televisió, però segons va anar avançant el drama, Antonio David va guanyar terreny i el documental va començar a perdre audiència.

Rocío Carrasco ja no és rendible a Telecinco

La filla de Rocío Jurado va tornar a Chipiona per a retre homenatge a la cantant, i allà hi havia les càmeres de Telecinco per gravar-ho tot. Aquest material havia de veure la llum a la tardor, època de l'any que havia sembrat el pànic a la família Mohedano.

Ortega Cano, en representació dels damnificats, es va desplaçar fins a Saragossa amb un clar objectiu: que el seu advocat segrestés la sèrie. El torero insisteix que hi ha fets que poden ser veritat, però això no treu que sigui un delicte fer-los públics.

Carrasco té al seu poder un diari escrit per la seva mare on hi ha unes reflexions que humilien sense pietat tant els seus germans com els seus cunyats. L'artista volia que la seva hereva universal sabés qui és qui perquè no s'emportés cap sorpresa i no fos traïda per ningú.

Telecinco és conscient que podria rebre demandes milionàries si emetés el material de què disposa. Rociíto ja no té tant d'èxit, així que no volen córrer riscos innecessaris perquè podrien perdre molts diners amb aquest negoci.

Rocío Carrasco perd el respecte del públic

El periodista Diego Raval ha inaugurat un canal de Youtube, El Canal de Diego Raval,' per a desmuntar el testimoni de Rocío. La primera emissió d'aquest programa digital va ser tot un èxit, i els espectadors van coincidir en una cosa: no es creuen Carrasco.

El paparazzi s'ha compromès a crear un espai lliure, així que tothom hi pot trucar per a opinar sobre qualsevol tema. El més curiós és que gran part de les trucades que va rebre eren per a donar suport a Antonio David Flores.

La situació ha empitjorat per moments, ja que Diego continua amb el seu projecte a Youtube i cada vegada té més repercussió. Per desgràcia per a Rociíto, les trucades que denuncien el seu comportament creixen per moments, i el pitjor és que totes són de dones.

Els responsables de Telecinco s'han adonat que el públic dubta de la paraula de Rociíto, o almenys ha posat el testimoni en quarantena. Aquesta és la principal raó per la qual no vol emetre el nou documental, ja que la societat l'analitzarà al detall.