Anabel Pantoja banyant-se al mar

Anabel Pantoja abandona 'Sálvame': «M'heu humiliat...»

Anabel Pantoja considera que 'Sálvame' l'ha posat al límit a canvi de pujar una audiència que no els està acompanyant aquest estiu

'Sálvame' ha estat sempre un dels programes més reeixits de la televisió i Anabel Pantoja un dels grans reclams del format de Telecinco. Però les dades ens fan pensar que l'audiència ha decidit fer una bona desconnexió durant l'estiu i ha deixat de banda el programa de les tardes.

A hores d'ara no és cap secret dir que la cadena està perdent audiència, cosa que ja ha succeït altres estius. No obstant això, la direcció de 'Sálvame' no vol donar-se per vençut i vol recuperar el màxim d'espectadors per començar la temporada de la millor manera possible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per a això, estan optant massa per les trames pròpies dels col·laboradors i pel que sembla, estan forçant tant la màquina que hi ha persones que ja no poden més. Així doncs, Anabel Pantoja fa diversos dies que és la protagonista del programa.

Poques setmanes abans de celebrar el seu casament i lluny de rebre el suport del seu programa, la direcció i els seus companys no deixen de boicotejar-la. Un boicot que s'ha fet palpable des de les llars, amb espectadors demanant que cessin amb tot això.

El programa ha qüestionat la llista de convidats del casament, o s'ha preguntat si Anabel tractava d'apartar al seu pare per ser minusvàlid del casament. I ara, s'han involucrat a un equip d'ecologistes perquè boicotegin les noces.

I tot això només per voler celebrar el casament en un entorn natural. Una cosa que es podria entendre com una broma, però que compromet a Anabel, tot i que compta amb els permisos corresponents.

La qüestió és que Rafa Mora i Kiko Hernández han estat pressionant a Anabel qüestionant-la i acusant-la de voler acabar amb l'ecosistema de l'illa de la Graciosa. Finalment, la col·laboradora ha tocat fons a l'hora de no saber com controlar la situació.

Davant d'aquesta situació va sortir del plató i va dirigir-se cap a la seva bossa per posar-se el seu calçat de carrer i anunciar una inesperada notícia. Anabel vol anar-se'n de 'Sálvame' per sempre, i la veritat és que no li falten motius. La jove tertuliana explica que està cansada que els seus companys la humilien diàriament.

A més, ha assegurat que des de fa dies té la sensació que se l'està humiliant a canvi de pujar l'audiència del programa. Una cosa que també s'està atribuint a les xarxes socials, on s'apiaden d'Anabel i demanen a Telecinco que no la tracti així.

Per la seva banda, Carlota Corredera li va demanar a la seva companya que valorés aquesta decisió i li va voler fer una petició més. Aquesta va ser que no fes servir més la paraula humiliació.

I és que justament és el que no paren de repetir a les xarxes per enfonsar el programa. I que a més, no està passant pel seu millor moment per la crisi de reputació que està patint.

Anabel Pantoja sembra el dubte

L'adeu d'Anabel Pantoja no sembla una cosa espontània i sembla que la col·laboradora per algun motiu ja planejava la seva sortida del programa. Des de fa diversos dies la col·laboradora ha deixat caure en directe que li queden tres dies al programa. Una cosa que diversos espectadors han entès com un adeu puntual per anar-se a preparar el seu casament.

Uns altres que creuen que es tracta de la finalitat del contracte de la tertuliana i que no renovaria amb la productora de 'Sálvame'. I una tercera opció que no hauríem de descartar és la seva entrada a 'Secret story', el nou 'reality' de Telecinco i que podria comptar amb la tertuliana com a concursant.