Belén Esteban promocionant el seu gaspatxo

Revés per a Belén Esteban, que podria perdre el seu negoci: «No és possible»

Belén Esteban és una gran emprenedora i així ho demostren tots els seus projectes laborals

Belén Esteban està rebent nombroses crítiques pel seu negoci de gaspatxo.

Sempre està disposada a provar coses noves i experiències que enriqueixin la seva vida. L'hem vist participar en moltes campanyes publicitàries a través de les xarxes socials o ser la imatge d'algunes marques importants.

La seva feina com a col·laboradora de 'Sálvame' li brinda l'oportunitat de poder fer ús de les càmeres per a promocionar els seus projectes. Tot i l'estabilitat que li proporcioma aquest lloc, la de Paracuellos s'ha embarcat en una nova aventura professional creant una línia de productes alimentaris saludables.

Fa uns mesos va sorprendre tothom amb l'anunci d'un negoci de gaspatxo i salmorejo. De fet, va organitzar un acte inaugural en què hi va ser present el seu entorn laboral i personal i també les càmeres de 'Sálvame'.

Al principi, tot van ser bones paraules i l'acollida pel públic va ser espectacular, però això va durar poc. Després de la publicació mensual de l'OCU, en la qual va analitzar les marques d'aquestes begudes de tomàquet, el gaspatxo i el salmorejo de Belén van quedar entre els pitjors del mercat.

Aquesta mateixa setmana s'ha tornat a produir un fet que posa en risc la continuïtat de l'empresa de Belén Esteban. Una entrevista a un reconegut dietista i nutricionista suposa una garrotada per a ella i posa en dubte els productes de la seva marca.

Belén Esteban podria perdre el seu negoci de gaspatxo

Aconseguir que una empresa funcioni i es mantingui en el temps és una tasca que molt pocs aconsegueixen. Per a això hi has de dedicar moltes hores i esforç, i oferir un producte que realment interessi als consumidors.

Belén Esteban ha estat una afortunada des que va començar l'aventura al món mediàtic. La seva presència als mitjans i l'afecte que li té el púb han fet que tots els negocis que emprèn es mantinguin.

La col·laboradora compta amb un seguici de seguidors que consumeixen tot allò que la col·laboradora promociona o ven. Tot i així, sempre li cauen crítiques, faci el que faci.

Després d'anunciar que havia tret una línia de gaspatxos, els seus fans van embogir i ràpidament van començar a comprar els seus productes. Va tenir tant d'èxit que li van atorgar un premi per haver venut mésde mig milió d'unitats.

No obstant això, moltes organitzacions i associacions dietètiques han posat en dubte la qualitat del producte. Algunes afirmen que no s'ajusta a les característiques per ser considerat un producte natural, mentre que d'altres qüestionen que es tracti d'una recepta casolana i familiar.

Aquesta setmana s'ha publicat una entrevista a Carlos Ríos, el creador del moviment Realfooding, que consisteix en la creació i comercialització de productes 100% saludables i naturals.

En l'entrevista, Carlos exposa els diferents aspectes de la seva marca i les aspiracions que té de cara al futur. Un dels detalls de que més ha cridat l'atenció ha estat l'espai que ha concedit a la princesa del poble.

Li han preguntat sobre el producte de Belén i la qualitat del mateix. A més, la pregunta que la periodista ha formulat l'ha deixat molt confós. Qüestiona que el d'Esteban té més oli i menys calories que el d'ell.

Davant d'aquesta qüestió, Ríos ha afirmat que ni ell mateix ho sap. Ha explicat que l'error pot estar en l'etiquetatge, ja que no pot indicar que té menys calories si té més oli.

Llança una indirecta a la tertuliana afirmant que el seu equip ha realitzat les anàlisis pertinents per a oferir una informació veraç. I ho ha fet per a confirmar, segons ell, que l'etiqueta del gaspatxo de Belén és incorrecta i pot enganyar els consumidors.Amb aquestes declaracions ha tancat el tema, i els subtes han tornat a sorgir.Pot ser que Belén hagi falsejat les dades per a obtenir més vendes? Mai ho sabrem, però les crítiques que està rebent posen en risc el seu negoci.

La veritat és que mai ho sabrem, però les crítiques que està rebent posen en risc el seu negoci.

a tancat el tema, i els dubtes han tornat a sorgir.