Kiko Hernández al plató de 'Rocío: Contar la verdad para seguir viva' el 28 de març del 2021

Kiko Hernández i el malson de la seva mare: «pensava que havia perdut un fill»

Kiko Hernández adora la seva mare i la relació que tenen és excepcional

Kiko Hernández i la seva mare tenen una relació molt unida. Ell mateix ha confirmat que s'ha convertit en el gran suport per cuidar les seves filles.

El col·laborador s'ha guanyat un bon lloc a Telecinco i la cadena no dubta a comptar amb ell sempre que encaixi en algun dels formats o programes.

Des de fa més de 12 anys, forma part de la plantilla de treballadors de 'Sálvame'. L'esforç i dedicació que ofereix al programa han fet que sigui en una de les persones imprescindibles. 

El caràcter passional que té a l'hora de debatre sobre qualsevol assumpte i les incomptables exclusives que ofereix formen part del seu encant professional. Així mateix, aquestes qualitats també les aplica a la seva vida personal.

Fa uns anys va decidir ser pare en solitari. La seva forma de ser i el suport de la família han aconseguit fer-ho realitat i que l'experiència sigui el més suportable possible.

Sense cap dubte, una de les persones més importants que té és la seva mare, Teresa. En alguns casos ho ha deixat sense donar més detalls de la seva intimitat. Va afirmar fermament que era la millor àvia que podrien tenir les seves dues filles.

Kiko Hernández adora la seva mare

El col·laborador sempre ha intentat cuidar i tenir cura de la seva mare. De fet, quan va començar a treballar i després del divorci dels seus pares, va lluitar perquè a ella no li faltés res.

Tot i mantenir en un absolut secretisme la seva vida personal, a vegades s'ha vist obligat a donar alguna explicació. 

L'any 2013 es va obsessionar tant per la seva feina que la seva vida personal va quedar a un segon pla. El tertulià va confirmar que va tenir una època en què només pensava a treballar i va deixar de costat l'entorn familiar.

Va ser un canvi tan radical i intens, que Teresa va pensar que havia perdut un fill. La por que va sentir ella durant aquell any tant complicat va refredar la relació que tenien i es van distanciar com mai. 

No obstant això, aquesta obsessió malaltissa es va dissipar i la relació s'ha reprès com era abans. De fet, ell mateix ha confirmat que tots estan més contents i units que mai. 

L'arribada de les nenes ha servit per forjar la seva unió. Han format el tàndem perfecte per criar-les i tenir cura d'elles. En moltes ocasions, Hernández ha deixat clar que és el millor suport que podria tenir en el seu dia a dia.

No es cansa de repetir-ho tant en la intimitat com públicament. Tant és així, que durant la participació a 'Gran Hermano', Kiko Hernández li va enviar una carta agraint la seva tasca maternal. Durant el seu programa també li envia missatges directes elogiant les seves qualitats.

La devoció que sent per ella és molt forta. Durant la pandèmia, va deixar d'anar a treballar per evitar portar el virus a casa. A més, en reiterades ocasions, ha insistit que es vacuni per evitar el risc que pugui comportar-li a causa de la seva edat.

Aquesta setmana Kiko Hernández compleix 45 anys i vol que tot el seu entorn, especialment les seves filles i la seva mare, hi siguin per celebrar-ho. El tertulià seguirà demostrant públicament la seva vàlua professional i el seu amor incondicional cap a la seva família.