Primer pla de Marta López amb el cabell llis i parlant amb algú

Marta López, sense escrúpols contra Rocío Carrasco: «s'ha posat a plorar»

Durant una pausa de publicitat, Marta López ha intentat compartir una informació bastant delicada amb Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ha tornat a 'Sálvame' després d'unes setmanes de descans. Com era d'esperar, ha hagut de donar explicacions sobre els temes que últimament li estan causant polèmica, com l'entrevista d'Ortega Cano o el suposat diari de la seva mare.

Així, la filla de «la més gran» ha volgut aclarir que no es tracta d'un diari com a tal, sinó de diversos fragments escrits per ella. Es tracta de diversos documents que, segons ella, tenen fins i tot més importància que les confessions de Jurado.

«Estan donant molta importància al que posa als manuscrits. Però que ho sapigueu tots: aquest no és el document més important que m'he trobat», ha assenyalat.

D'aquesta manera, ha sostingut que «'En el nombre de Rocío' no s'està fent des del rancor, des del ressentiment, la venjança o la maldat». Tot el contrari, «s'està preparant des de la veritat, que és com m'han educat».

Rociíto té clar que ve a desmuntar la imatge que s'havia creat d'ella en el si familiar. «Com en l'altra docusèrie, on s'havia construït una visió, s'havia creat una imatge, s'havia construït una mentida».

«Que sapigueu que en aquesta docusèrie es demostrarà la veritat, no la meva veritat, sinó la veritat», ha sentenciat.

Marta López fa plorar Rocío Carrasco després de mencionar el seu fill David

No obstant això i malgrat el seu posat, Carrasco s'ha enfonsat per un moment. Marta López ha volgut posar el dit directament a la ferida quan ha parlat del seu fill David durant una pasua publicitària.

Així ho compartia Carlota  Corredera. «Veig que les dues s'han posat a parlar fluix i Rocío s'ha posat a plorar», ha explicat la presentadora posant la seva amiga en un compromís.

Rociíto, completament avergonyida, s'ha afanyat a frenar el tema. «Prefereixo explicar-ho, tot i que no ha estat res greu; a mi m'han saltat les llàgrimes. Em va dir des de lluny que em volia dir una cosa bonica, referent al meu fill», ha revelat.

Per la seva banda, Marta ha assegurat que es tractava de bones paraules que havia dit sobre la seva mare i que volia transmetre. No obstant això, Carrasco no n'ha volgut saber res.

Tot i això, parlar del seu fill és un tema dolorós, ja que fa anys que no es poden abraçar. 

«Jo l'he parat perquè no em podia dir res que no sabés del meu fill. Per això m'he emocionat», ha assenyalat.

Carlota Corredera, que coneix de prop el sofriment de la seva gran amiga, considerava molt important que «la gent sàpiga com afecta aquest tema a Rocío». Així la podran entendre una mica més.

Malgrat tot, Rociíto no perd l'esperança de poder reconciliar-se amb els seus fills, encara que de moment no se sent preparada.

«Suposo i tinc l'esperança que en algun moment passarà. La vida és llarga, si Déu vol. Ara, segueix sense ser el moment». El que està clar és que David Flores troba a faltar la seva mare cada dia que passa.

Per contra, la seva germana Rocío no s'hi vol reconciliar. I més després que Carrasco relatés detalladament la brutal pallissa que li va propinar el 2012, que ha aconseguit exposar públicament.