Primer pla de la cantant Rocío Jurado somrient

«Els diaris de Rocío Jurado no són el més fort que vaig trobar»

Ortega Cano va desmentir que Rocío Jurado tingués un diari, però estava mentint per protegir els Mohedano

Rocío Jurado va deixar escrit el que pensava sobre la família Mohedano abans de morir, almenys això és el que assegura Rociíto. Ortega Cano va confirmar aquesta informació, tot i que hores més tard va haver de rectificar i dir que tot el que havia explicat «era una broma».

Rocío Jurado volia que la seva filla sabés tota la veritat. Per això va anotar els seus pensaments en un quadern, que ara podia sortir a la llum. El torero sap que és cert, de fet va reconèixer que ell mateix havia vist a la seva dona escrivint, però està entestat a assegurar el contrari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ortega Cano va rebre una trucada de la família Mohedano, o això pensen els col·laboradors de Telecinco, que el va obligar a canviar el seu discurs. Així, garanteix que la cantant mai havia tingut un diari, encara que el dia anterior va revelar que també sabia on es trobava l'esmentat document.

Rociíto ha tornat al seu lloc de treball a 'Sálvame' i ha aclarit quina és la realitat d'aquest escàndol. No està d'acord amb la paraula diari, sinó que prefereix anomenar-lo «reflexions». A més, assegura que faran mal als seus enemics: Gloria, Amador i José Antonio.

L'hereva universal de l'artista ha amenaçat d'acorralar a tots els que han convertit la seva vida en un infern. «Els escrits no són el més fort que em vaig trobar», ha comentat després del seu esperat retorn a les tardes de Telecinco.

Rocío ha confessat que té en el seu poder un material explosiu que podria desemmascarar a tots els que diuen que adoraven a la seva mare. Llavors, serà la pròxima tardor quan traurà totes les proves per demostrar que la Jurado no estava envoltada de la gent correcta.

Rocío Jurado i els seus documents secrets: «Són més forts»

Ortega Cano ha posat molt interès a desmentir que la seva fillastra tingui el diari de la cantant, però desconeixia que allò no era el pitjor. La nova reina del feminisme garanteix que té documentació suficient per venjar-se de tots els seus detractors.

«Hi ha escrits de la meva mare, però també lletres de cançons que ella, perquè era molt tímida, no va voler publicar o una carta que em va deixar. Però això no és el més important, els documents són més forts», comentava en un to amenaçador.

Rociíto segueix sense saber res de la seva família política, encara que tampoc vol que es posin en contacte amb ella. Considera que és massa tard, perquè ja s'ha compromès amb el gran públic a treure a la llum tota la veritat sobre ells.

«Ni he tingut una trucada, ni l'he esperat, ni la vull», assegurava sota l'atenta mirada dels col·laboradors de 'Sálvame'. Poc després ha confessat que hi ha molta gent que coneix el contingut dels documents secrets de la Jurado.

Rociíto posa nom i cognoms als seus únics aliats

Rocío reconeix que no ha estat 20 anys en silenci perquè té molts amics que s'han molestat per escoltar la seva versió en privat. Aquesta gent coneix part dels documents secrets de l'artista, per això sempre han estat en contra dels Mohedano.

Rocío Jurado era conscient que els seus germans no s'estaven portant bé amb la seva hereva i no volia que visqués enganyada. Les reflexions que va deixar escrites van ser bastant desconcertants en el seu dia, però van ajudar Carrasco a comprendre la situació.

«És clar que parlo de les meves coses amb la meva gent. Terelu, Carmen i Teresa, saben coses, encara que no saben tot en profunditat per no posar-les en un compromís», confessava.

Amador, José Antonio i Gloria haurien d'estar molt preocupats per la dura venjança que ha preparat la seva neboda. Segons explica, tot el que sortirà a la segona temporada de la sèrie està documentat amb una infinitat de proves.