YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'acusació que posa contra les cordes Anabel Pantoja en el cas 'Cantora'

La cosina de Kiko Rivera ha estat acusada per l'exparella de Juan Pantoja

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Anabel Pantoja s'ha defensat davant les acusacions de Marta, l'exparella del seu oncle Juan| Telecinco

Anabel Pantoja està acorralada després de les acusacions realitzades per Marta, exparella de Juan Pantoja, el germà de la 'tonadillera'. L'excunyada d'Isabel Pantoja ha carregat contra Anabel al programa especial de 'Socialité', que s'ha tornat a centrar en la guerra oberta que mantenen la cantant i el seu fill Kiko Rivera per l'herència de Paquirri.

La guerra de Kiko Rivera i Isabel Pantoja esquitxa a tota la seva família paterna i materna

Durant l'especial de Telecinco 'Cantora, la herencia envenenada', Kiko va arribar a acusar a la seva mare d'amagar els objectes que Paquirri els hi havia deixat en herència als seus fills i que ella havia denunciat per robatori.

Amb les seves declaracions, el DJ va reobrir una batalla judicial que va començar allà pel 1990 amb la denúncia presentada per la mare de Cayetano i Fran Rivera, Carmina Ordóñez, contra Isabel Pantoja per recuperar els objectes de l'herència de Paquirri. Uns béns que recentment la 'tonadillera' s'ha negat novament a retornar-los.

De fet, segons s'ha conegut no hi ha cap sentència que condemni Isabel Pantoja a tornar els objectes als fills més grans de Paquirri i, d'aquesta manera, el conflicte familiar que ha desencadenat el DJ després de destapar els misteris de «l'habitació secreta» de Cantora ha esquitxat a tota la seva família paterna.

No obstant això, aquesta guerra pels béns de l'herència de Paquirri també ha esquitxat membres de la família materna de Kiko Rivera, com és el cas d'Anabel Pantoja, que ha estat acusada d'estar a la diana de tot el que succeïa a Cantora i ser partícip de les accions il·legals de la seva tia en la gestió de l'herència de Paquirri.

Anabel Pantoja, acorralada després de ser acusada de 'moure els fils' a Cantora

Les acusacions han estat llançades per Marta, excunyada d'Isabel Pantoja, durant la seva entrevista a 'Socialité'. L'exparella de Juan Pantoja, germà de la cantant, ha revelat a Telecinco estar al corrent de l'existència dels objectes de Paquirri. «Isabel Pantoja ha mentit. Sé on estaven totes les pertinences de Paquirri. Jo vaig veure tots els vestits ficats en bosses a la banyera de la seva mare», ha confessat.

Segons ha explicat Marta, ella va descobrir els objectes quan va acompanyar al seu llavors marit a netejar un dels dos habitatges que Paquirri havia deixat en herència. «Hi havia dos pisos, un d'ells era el de Francisco i Isabel i l'altre era de 'Donya' Ana. Un d'ells es va vendre, que era part de l'herència. El pis on vaig ser jo amb Juan crec que era el de 'Donya' Ana. Aquest dia no sabia que hi anava, em vaig presentar de sorpresa», ha revelat l'exparella de Juan Pantoja.

Segons el seu testimoni, el germà de la 'tonadillera' li havia insistit perquè no hi anés, però ella va decidir apuntar-se i donar un cop de mà amb les tasques de neteja. «Ell insistia que no hi anés(...). Vam anar a comprar coses per netejar i em vaig quedar sorpresa perquè era un habitatge que feia por. Vaig entrar al bany mentre estava organitzant una mica les coses i vaig descobrir que hi havia unes bosses supergrans al costat d'una maleta, i per allà sortien alguns capots i les banderilles i alguns vestits de torero, al costat de vestits d'Isabel», ha revelat Marta al programa conduït per María Patiño.

Marta, que coneix al germà d'Isabel Pantoja des dels 13 anys i va mantenir una relació sentimental amb ell entre l'any 2010 i 2011, ha carregat contra Isabel Pantoja i la seva neboda Anabel, a la qual també s'ha implicat en el cas. «Ella és la que ho porta tot i la que gestiona tot l'assumpte (...) És clar que ho sabia. Quan jo vaig anar a recollir allà, la que va pujar al cotxe a la setmana següent [per anar al pis] va ser ella. I quan jo anava a Sevilla em va dir Juan que no podia anar, que estava Anabel allà perquè havia de reformar el pis», ha assegurat l'entrevistada.

Anabel Pantoja es defensa davant les acusacions de l'exparella del seu oncle Juan

Davant aquestes acusacions, Anabel Pantoja ha sortit a desmentir les declaracions de la suposada exparella del seu oncle assegurant que no la coneix de res. «Quan vulguis parlar parla per tu, però no parlis de mi sobre res perquè ni et conec ni t'he vist en la meva vida», tancava la neboda de la 'tonadillera' durant la seva intervenció a 'Socialité'.

«Que descarada. Perquè no li interessa. Juan i jo la portem a la porta de casa i ha estat amb mi en un avió (...). Ella sap perfectament que em coneix», replicava per la seva banda Marta.


Comentaris

envia el comentari