YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La revelació explosiva de María Jesús Ruiz sobre Isa Pantoja que la perjudica

La col·laboradora ha estat l'encarregada d'explicar el que va passar després d'una gala de 'Supervivientes'

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Isa Pantoja ha negat gran part de la història a Asraf  | Telecinco

Efrén Reyero va tancar la llista de concursants de 'La Casa Fuerte' entrant al 'reality' a esquena de Marta López, la seva parella en els últims mesos i que va descobrir al mateix temps que tot Espanya que el seu ex, amb el qual havia trencat només una setmana enrere, acceptava el repte d'entrar al programa de Telecinco.

Aquest fitxatge d'última hora ha fet que Marta López dubti de les intencions de Reyero, donant suport a la teoria de molts dels col·laboradors de 'Sálvame' i que creuen que l'exmodel es va acostar a la col·laboradora per tornar a estar de moda i saltar a l'escena pública, amb la intenció de tornar a fer tele.

Tot i que la ruptura entre Marta i Efrén no es va fer pública fins que Efrén va explicar abans d'entrar en el programa, aquest portava un altre as sota la màniga i que segurament va ser el que va utilitzar per convèncer la productora de 'La Casa Fuerte' per poder entrar a la casa.

Aquest no seria un altre que un presumpte romanç amb Isa Pantoja i que va succeir mentre ella ja estava sortint amb Asraf Beno. Tant és així, que fins i tot el mateix Asraf sap situar aquesta nit al calendari, assegurant que la seva noia va desaparèixer i era impossible localitzar-la.

Efrén va assegurar en la seva entrada al plató del 'reality' que, després d'una gala de 'Supervivientes', se'n va anar de festa amb Isa Pantoja i va ser tanta la bona sintonia que van acabar junts al carrer passant-ho bé, sent molt còmplices i besant-se.

Aquesta versió i que Isa no comparteix, és forta, però avui hem sabut que hi va haver alguna cosa més i que els implicats no eren solament dues persones, sinó que a la festa hi van participar tres persones.

Ahir, Carolina Sobe, que es trobava col·laborant en la gala de 'La Casa Fuerte', li ha demanat a María Jesús Ruiz que expliqués el que va passar aquella nit a la discoteca 'New garamond' i que ara es diu 'Oh my club'.

Isa Pantoja, Kiko Jiménez i Efrén Reyero van estar vint minuts tancats en un bany

Això va succeir fa un any i, segons María Jesús Ruiz, ella va anar al bany de la discoteca i es va trobar en un dels cubicles a Isa Pantoja en companyia de Kiko Jiménez i Efrén Reyero. L'escena era molt clara i quedaven pocs dubtes del que allà s'estava fent. Isa s'estava besant amb Efrén i per darrere l'estava abraçant Kiko Jiménez.

Després de presenciar aquesta escena, María Jesús va sortir del bany i assegura que va estar esperant més de mitja hora a què els tres sortissin. A més, Carolina Sobe assegura que quan van sortir de la sala de festes, Efrén Reyero va abandonar el trio i se'n va anar cap a casa, però Isa i Kiko Jiménez van decidir seguir la festa per un altre costat, abandonant la discoteca amb el mateix cotxe, dirigint-se cap a un parador desconegut. Alhora, Asraf Beno intentava localitzar com un desesperat a Isa Pantoja, posant tot Madrid cap per avall.

Rafa Mora ha volgut situar els fets al mapa per conèixer l'estat sentimental dels implicats. En el cas d'Isa i com ja hem explicat, aquesta ja estava sortint amb Asraf Beno. Kiko Jiménez encara no estava sortint amb Sofía Suescun, però sí que estava amb Gloria Camila Ortega, confirmant llavors una infidelitat i que potser, ara mateix està descobrint la filla de Rocío Jurado.

Finalment, Efrén tampoc estaria solter en aquest moment, tot i que la parella d'aquest no seria pública i que per tant l'impacte mediàtic d'aquesta 'bomba' no seria el mateix. Les acusacions cap a Kiko Jiménez no acaben aquí, ja que Cristini Couto ha assegurat que per aquestes dates també va tenir una trobada amb Kiko Jiménez i en el qual també va participar una amiga seva. Aquest recordem que estava sortint amb Gloria Camila Ortega i sense cap ombra en aquell moment que la parella no estigués passant un bon moment.


Comentaris

envia el comentari