Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

La baralla entre dues col·laboradores de 'Sálvame' que demostra que no s'aguanten

Les dues col·laboradores van protagonitzar una tensa trobada a plató

Després de diversos anys compartint protagonisme a 'Sálvame',  tot semblava indicar que la relació entre Mila Ximénez i Lydia Lozano era bastant bona, excloent certs moments de tensió en el programa. Sembla, però, que la relació no és tan bona, o almenys això ha assegurat Mila Ximénez al programa.

La periodista assegura que Lydia Lozano no li dirigeix la paraula, tot i la malaltia que està travessant. Aquestes declaracions han sorprès als seus companys, però sobretot a Jorge Javier Vázquez, que veia que la relació és cordial, almenys al plató.

Ha estat llavors quan el presentador no ha dubtat en preguntar-li a Lozano els motius pels quals ha decidit apartar a Mila de la seva vida. Després de les inquisitives preguntes de Jorge Javier, la col·laboradora ha començat a plorar en directe, una reacció que ha indignat a Mila, qui acusa la seva companya d'intentar fer-se la víctima davant l'audiència.

Els motius de l'enemistat

Finalment, Lydia Lozano ha decidit explicar-ho. Entre els motius de la seva enemistat, Lozano destaca l'última entrevista que la seva companya ha concedit en una coneguda revista. «Lydia és capaç de menjar-nos a tots», assegura la col·laboradora en aquesta entrevista.

«Jo ja no em parlo amb Mila. No puc entendre que algú parli així de mi. Crec que Mila va parlar molt malament de mi... Em va doldre tant, tant, tant que vaig decidir no parlar-li més. No puc més», assegura Lydia Lozano. Tot i que Mila reconeix no recordar haver dit aquestes paraules, també manifesta  que aquestes declaracions s'havien fet després de la sonada disputa que la seva companya havia tingut amb ella i amb Kiko Matamoros dies abans de l'entrevista.

Mila i la resta de col·laboradors de 'Sálvame' han intentat convèncer a la periodista que el motiu del seu enuig és «una bestiesa» i més si tenen en compte que la periodista es preocupa molt per l'estat de salut de la seva companya. És més, Mila ha recordat entre llàgrimes la discussió que va tenir amb la seva companya abans d'aquesta entrevista. «Jo no puc estar tota la vida amb anades i vingudes. Em va doldre molt perquè si és una cosa que passa al plató, d'acord. Però està escrit. No puc», ha assegurat.

Tot i la insistència de Mila i la resta dels seus companys, Lydia no ha canviat d'opinió, i Mila s'ha enfadat: «Has de donar-li la volta a tot. Estic farta del teu victimisme i saps que és poc el que vaig dir de tu. Ets una egocèntrica i sense la tele no ets ningú. Quina merda de vida. El que vaig dir en l'entrevista va ser una ximpleria si ho comparem amb el que podria haver explicat», ha sentenciat Ximénez.

Mentrestant, Jorge Javier i Belén Esteban han intentat calmar els ànims i fins i tot han aconsellat a Lydia que callés i que no empitjorés més la situació.

«Ets dolenta com la mare que et va parir. Egocèntrica. És una bestiesa», ha afegit Mila mentre la seva companya l'ha acusat de ser una terrorista emocional. «Tens la tele ficada en la sang. Tens una merda de vida», ha continuat dient Ximénez, a la qual cosa Lydia Lozano ha respost: «Jo almenys no parlo dels meus companys en les entrevistes».

Finalment, Mila Ximénez ha trucat a la seva filla Alba per buscar el suport familiar, mentre que Lydia Lozano ha decidit tancar-se en els banys de Mediaset. No obstant això, cap de les dues ha canviat d'opinió i la guerra sembla no haver acabat.