Anabel Pantoja i Omar Sánchez

Anabel Pantoja admet que l'embaràs no estat com esperava

La vida d'Anabel Pantoja no ha estat tal com s'imaginava

Anabel Pantoja està vivint un dels moments més especials de la seva vida. Tot indica que la seva relació Yulen Pereira va vent en popa. En els darrers mesos han invertit molt de temps en viatges, amics, família, etc. En definitiva, ja podem dir que estan construint una història d'amor seriosa i formal.

Fins i tot, ho ha dit així la mateixa Anabel. Durant una de les emissions del programa Sálvame se li ha escapat una paraula de la qual s'ha fet ressò. Anabel Pantoja es referia a Yulen com a «parella». Unes declaracions que confirmen això que tothom ja sabia.

Tanmateix, per la vida de la neboda d'Isabel Pantoja han passat més romanços. I sí, ens referim a un dels seus ex més famosos: Omar Sánchez, o «el negre», com li solia dir la jove afectuosament. Anabel i Omar van arribar a passar per l'altar. Això mateix ha estat recordant el canari al programa Pesadilla en el paraíso on està concursant. Allà s'ha sincerat amb els companys i ha explicat com ha estat i és la relació amb la sevillana.

Un any des que Anabel Pantoja es va vestir de blanc

L'1 d'octubre es compleix el primer aniversari de boda entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez. Tot i això, a més d'arrossegar el vel aquell dia, Anabel Pantoja també s'emportava a l'altar amb ella seriosos problemes en la seva relació.

Tot semblava que l'enllaç matrimonial només servia per intentar resoldre les mancances que tots dos patien, però no va funcionar. L'exparella es va divorciar quatre mesos després. Una decisió que en va sorprendre molta gent i que deixava especulacions sobre la dubtosa il·lusió que estaven vivint.

Omar Sánchez i Anabel, el dia del casament.
Omar Sánchez i Anabel, el dia de la seva boda. | GTRES

Tot i això, Omar Sánchez va tenir unes afectuoses paraules dirigides a Anabel Pantoja durant el «reality». El jove  va mantenir una conversa amb el seu company Dani. Tots dos estaven fent tasques i el jove va aprofitar per desfogar-se.

Anabel Pantoja i ell mantenen una amistat. «Portar-me bé amb Anabel és una mica estrany, estàvem l'any passat casant-nos i, ara, ni sentiments ni res. Em vaig casar enamorat però fotut, ja era tot estrany. No vam parar la boda perquè els convidats s'havien gastat una dinerada, jo sí que em volia casar», manifestava. Aquestes declaracions les deia amb un punt de nostàlgia a les seves paraules.

A més dels plans de boda, la parella havia mantingut llargues converses sobre portar al món un bebè junts, cosa que no va ser com esperaven tant Anabel Pantoja com Omar Sánchez. «No ens vam poder arriscar a ser pares, a més ella estava d'aquí cap allà… Al capdavall, això et fa allunyar-te més», manifestava.

Malgrat el final d'aquesta història, Omar deia el següent: «Ens aferrem a una persona i penses que no trobaràs ningú igual. Afortunadament, aquesta sensació ja no és la mateixa i en aquests moments em trobo bé i feliç», indicava fent referència a l'amor que està vivint amb Marina al «reality».

No obstant això, segons sembla, el canari no descartava «casar-me una altra vegada, no perds aquest sentiment o aquesta il·lusió de trobar algú».

La història d'amor d'Anabel

Anabel Pantoja, per part seva, està vivint una nova il·lusió amb Yulen. Sobre la relació que tenen, ella s'ha pronunciat moltes vegades. «Adoro Yulen, però ha d'anar a poc a poc. Jo moltes vegades li explico les coses i continua sense entendre-les, és molt innocent», manifestava a Sálvame.

Així que l'esperança de quedar embarassada amb Omar es va veure truncada, però Anabel Pantoja encara té molt de temps per tornar a pensar una cosa així.