Foto d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja sap que el pare del seu primer fill ha fugit del país sense avisar

Anabel gaudeix de la seva nova vida

Anabel Pantoja viu en un somni permanent. Des que va sortir de Supervivientes, no ha deixat de viatjar i de gaudir de la companyia del seu noi. I encara que les darreres setmanes, s'ha vist esquitxada per diverses polèmiques, però això no sembla importar-li en excés.

Ara mateix està centrada en la seva nova vida al costat de Yulen Pereira. D'entrada, ningú apostava per aquesta relació, però, ells s'han encarregat de callar moltes boques amb el temps. I és que no se separen l'un de l'altre.

Després d'un estiu tan intens, Anabel i el seu xicot estan a punt de reprendre els nous projectes. Però, abans de tornar a la feina, han volgut fer realitat un dels seus grans desitjos, viatjar a Nova York.

Sense cap dubte, la parella trigarà a oblidar aquests dos últims mesos. Sí, perquè, després de desplaçar-se a Egipte, Eivissa i Cadis, ara ha arribat el torn de la ciutat dels gratacels. I aquesta vegada, no han anat sols.

Amb ells han volat a terres nord-americanes els seus amics Alejandro Nieto i Tania Medina. També, la seva companya de reality Ana Luque amb el seu marit i un amic de la 'influencer' amb la seva parella. De fet, era un viatge que li feia molta il·lusió.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja està molt feliç al costat del seu xicot| Telecinco

Abans d'agafar l'avió, es va encarregar de fer-lo visible a través de les xarxes socials. «Salvatges pel món», va escriure la neboda d'Isabel. Quan va trepitjar terra es va recordar del temps que havia passat des de la seva última visita.

«Set anys, però ja soc aquí», apuntava després del retrobament amb la ciutat. Però, aquesta vegada, hi havia molts motius per estar feliç. Per primera vegada recorria Nova York acompanyada pel seu xicot i un grup d'amics molt especial.

Així doncs, Anabel Pantoja esgota els seus últims dies de vacances abans de tornar a la rutina. Això sí, l'espera per davant una etapa molt diferent. Té al cap començar una nova vida al costat de Yulen, que, en molt pocs dies, haurà de començar amb els entrenaments.

L'esportista ja ha comunicat els seus plans de tornar a l'esgrima, i el seu objectiu és arribar als propers Jocs Olímpics en les millors condicions possibles per lluitar per les medalles. Suposa tot un repte per a ell, però no ho tindrà gens senzill.

Després de diversos mesos sense exercitar-se i d'una estada tan llarga en un reality tan exigent com Supervivientes, hi ha poca confiança en ell. Des del seu voltant asseguren que tampoc li resultarà senzill portar la vida saludable d'un esportista.

Els continus viatges i la intensa vida social de la col·laboradora de televisió els ho podrien impedir. O almenys és la sensació que tenen alguns dels seus familiars.

▶️ Vídeo del dia

Anabel Pantoja, preparada per a nous desafiaments

Anabel Pantoja té al cap una sèrie de projectes que l'allunyarien de la televisió. Vol centrar-se, sobretot, a les xarxes socials, en la seva línia de joies i en les col·laboracions amb firmes. I és que, suposa una manera molt senzilla d'obtenir ingressos sense necessitat de fer grans esforços.

És possible que redueixi la seva presència a Sálvame, tractant de centrar-se més en la seva vida privada. A més, com recull la revista Lecturas, podria estar plantejant-se començar una nova etapa a Madrid. I ho faria en companyia de la seva nova parella, amb qui li agradaria tenir una família, com va admetre alguna vegada.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira a les seves vacances
Yulen Pereira va gaudir d'un estiu molt intens al costat d'Anabel | GTRES

Les últimes setmanes, la 'influencer' va rebre moltes crítiques després de conèixer-se que amb prou feines prestava atenció al seu progenitor. Bernardo necessita les cures de professionals per al dia a dia. Tot i això, ella gairebé ha anat a veure'l des que sortís del concurs.

Segons sembla, davant d'això, Anabel Pantoja està més preocupada de gaudir del noi i dels viatges. Tota la resta sembla no importar-li gens ni mica.