Belén Esteban i Miguel Marcos

Miguel Marcos admet que la seva dona tenia raó i que l'altra només vol fer-se rica

Miguel no hi tornarà a confiar

Miguel Marcos ja és un més de la premsa del cor. El conductor d'ambulàncies tenia clar que, un cop Belén Esteban anunciés la seva relació, passaria a formar part dels famosos més perseguits. Afortunadament, ho porta bé i els mitjans de comunicació ja formen part de la seva vida. Tant és així, que ara Miguel pot presumir orgullós de ser un dels famosos més coneixedors de l'actualitat rosa. Coneix tots els detalls dels celebrities més cridaners i tot gràcies a la seva dona.

▶️ Vídeo del dia

La parella està al corrent del que passa al món de cor i, aquesta vegada, ningú els enganya. En els darrers dies s'ha parlat molt d'una dona que podria ser perillosa. Avui, Miguel ha donat la raó a la seva dona i ha confirmat que l'altra només busca guanyar diners.

De qui parlem i per què la parella està en alerta?

Miguel Marcos dona la raó a la seva dona

Tot just començar a sortir, el conductor d'ambulàncies rebutjava les càmeres de televisió. No li agradava ser el centre de les notícies i menys que el gravessin en les hores de descans. Si alguna cosa ha demostrat Miguel és que està sortint amb Belén per amor i no per la fama.

Belén Esteban i Miguel Marcos al casament.
Belén Esteban sap que compta amb el suport de Miguel Marcos en els afers professionals | Instagram

Tot i això, des de fa un temps tot ha canviat. Ja no s'amaga i, fins i tot, presumeix orgullós a les seves xarxes socials de tot el que vol la de Paracuellos. Això, Andrea no ho porta gens bé, però Miguel sap que fa feliç la seva dona. És per això que, en els darrers mesos, Miguel s'ha posat les piles per conèixer el que passa al món del cor. I molt més amb les amistats que la seva dona manté a Telecinco.

Una, sens dubte, és Anabel Pantoja. La gran amistat que la col·laboradora manté amb la neboda d'Isabel Pantoja ha obligat la parella a protegir-la de qualsevol manera. Aquesta vegada, Anabel no ho ha pogut fer per si sola ja que és a Nova York gaudint d'un viatge amb amics. És per això que Miguel ha estat l'encarregat de confirmar que l'enemiga actual de la influencer només busca fer-se rica.

Miguel Marcos dona la raó a Belén

Pel que sembla, ningú imaginava que Omar Sánchez, després de la seva separació amb Anabel, anés a participar en un concurs de Telecinco. I encara menys, que Raquel Lozano, amb qui el surfer va estar sortint un parell de setmanes, també digués sí a participar. Les males dades de Pesadilla en el paraíso van obligar Telecinco a prendre la decisió de comptar amb l'exconcursant de Gran Hermano. Una decisió i un fitxatge que no ha fet més que avivar les flames.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano ha vist com la titllen d'oportunista | Europa Press

Ni Omar, ni Anabel, ni la millor amiga d'aquesta imaginaven que Raquel pogués acceptar l'oferta de la cadena. A l'espera que Lozano es retrobi amb Omar al concurs, molts ja han qualificat Raquel d'oportunista.

I, entre tantes crítiques, la més cridanera ha estat la de Miguel Marcos. El conductor d'ambulàncies ha donat la raó a la seva dona, que va ser l'única que va veure des del principi les intencions de Raquel. Per a la de Paracuellos, això és un muntatge Omar i Raquel per acabar amb la reputació d'Anabel Pantoja. Tot i això, la de Paracuellos s'ha encarregat de defensar la seva amiga a capa i espasa. Igual que Miguel, que si alguna cosa ha demostrat aquests anys és que no suporta la gent interessada.