Toñi Moreno.

Toñi Moreno s'afarta i revela el que sempre ha callat sobre el pare de la seva filla

La presentadora ha aprofitat el seu programa, 'Déjate Querer', per donar un consell a una de les seves convidades

Déjate Querer és el nou programa de Toñi Moreno emès a Telecinco els dissabtes a les deu de la nit. Són molts els convidats que hi passen per reconciliar-se o, simplement, per buscar algú amb ajuda de l'equip de l'espai televisiu.

Hi van persones desconsolades que busquen un millor amic que van perdre fa anys; un fill que busca els seus pares biològics per conèixer les seves arrels; un grup d'amics que assisteix al programa per agrair alguna cosa a un altre...

Totes aquestes situacions tenen cabuda a l'emotiu programa Déjate Querer, presentat per Toñi Moreno des de l'agost passat.

La seva filla Lola

Toñi Moreno té una filla que es diu Lola. La petita que va néixer fa dos anys i mig, va arribar a la vida de la presentadora quan ella tenia 46 anys.

Toñi Moreno
Toñi Moreno anunciava a través d'Instagram el seu embaràs | INSTAGRAM

Toñi sempre havia desitjat ser mare i, després de diversos intents, ho va aconseguir emprenent aquesta nova aventura en solitari. La carrera professional de la presentadora estava en apogeu després d'haver agafat el relleu de Mujeres y hombres y viceversa.

Per això, va decidir llançar-se a la piscina i començar amb les proves. El 21 de gener del 2020, Toñi Moreno tenia la seva filla Lola en una clínica de Sevilla. Des d'aleshores, han estat moltes les al·lusions a la petita en diferents entrevistes i espais televisius pels quals ha passat. No obstant això, cap ha estat tan sincera com la que va fer al seu últim programa, aquest cap de setmana passat.

Una filla busca el seu pare a Déjate Querer

Al programa emès el dissabte 17 de setembre, hi assistia una dona que buscava el seu pare. Aquesta persona  mai l'havia conegut i  assegurava que ho necessitava. Tot i que havia estat molt feliç amb la seva mare, li faltava la seva figura paterna.

.

Toñi Moreno
Toñi Moreno és la presentadora de 'Déjate Querer' | MEDIASET

L'equip del programa va trobar el pare de la dona que va anar a Déjate Querer. Després d'un vídeo en què es va explicar la infantesa de la convidada, ella va explicar com l'havia afectat no haver tingut pare durant tota la vida. Aleshores, la pantalla va emetre la imatge del seu pare, que era a l'altra banda.

Després d'una breu xerrada entre tots dos, l'home va poder explicar per què aquests anys no havia estat amb la seva filla.

Quan va arribar el moment d'obrir les pantalles perquè tots dos es coneguessin i es poguessin saludar, Toñi va mirar seriosa la convidada i li va donar un consell.

▶️ Vídeo del dia

La seva confessió més dura i sincera

«Abans d'aixecar el mur et vull preguntar si tu també vols. Si vols començar a conèixer aquest senyor. Abans t'explicaré una cosa molt íntima, perquè sé que tens aquesta carència», li advertia Toñi Moreno.

La presentadora va confessar que la seva filla es va acostar un dia a la seva falda, mentre ella estava estirada al llit. Aleshores, la petita Lola li va dir que ella no tenia pare, frase que li va afirmar Toñi dient-li que no, que ella no tenia pare.

Primer pla de Toñi Moreno plorant
Toñi Moreno reconeix que la seva filla no té pare | Europa Press

Tot i això, la petita, lluny d'espantar-se, li va dir que «tinc mare, 'nana' i padrins». La presentadora li va dir que sí, que aquesta era la seva família.

Amb aquesta íntima anècdota, la presentadora volia fer entendre a la seva convidada una senzilla cosa. No havia de sentir que li faltava res a la seva vida, en relació amb la carència que tenia per la seva figura paterna.

Els famosos també passen pel programa

Els famosos també tenen un lloc en aquest programa. Des que es va iniciar aquesta nova temporada a l'agost a càrrec de Toñi Moreno, hi han passat diferents figures públiques. Edurne, que també va parlar de la seva filla, Yanay, i Nacho Palau, que va tractar amb els televidents la seva malaltia, entre d'altres.