Fotomuntatge de la reina Sofia i el funeral d'Elisabet II

La reina Sofia es venja de Letícia al funeral d'Elisabet II i publiquen la foto

La reina Sofia i Letícia mai no han tingut bona relació

La reina Sofia ha viatjat a Londres per assistir al funeral d'Elisabet  II i ha esdevingut una de les grans protagonistes. Tots els ulls estaven posats en ella perquè és la primera vegada en molt de temps que coincideix amb Letícia Ortiz. La seva relació està força deteriorada i han publicat una fotografia que demostra que mai no es portaran bé.

Letícia Ortiz ha causat impacte només arribar al Regne Unit per dos motius: la seva vestimenta i l'error que ha comès a la capella. No s'ha senyat i hi ha qui considera que ho hauria d'haver fet per respecte, independentment de les seves creences. La reina Sofia està acostumada a seguir les normes i els seus seguidors han destacat el seu bon comportament.

Reina Letícia i reina Sofia
La reina Sofia i Letícia simulaven una bona relació per les càmeres | EUROPA PRESS

Sofia de Grècia està acostumada a rebre crítiques de tota mena, però en aquesta ocasió ha sortit força beneficiada. L'enterrament d'Elisabet II és un esdeveniment històric que no es podia perdre, tenia l'obligació d'anar-hi i estar al seu lloc. Ha passat la nit al mateix hotel que el seu marit, però suposadament no han dormit junts.

La reina Sofia fa molt de temps que va deixar de fer vida amb Joan Carles I i ja no es molesta a guardar les aparences. Per això ha pres una actitud tan ferma en contra de la seva nora, a qui considera responsable de què ha passat a la seva família. Els periodistes experts de la Casa Reial asseguren que l'emèrita no perdona que Letícia sigui tan estricta.

Letícia Ortiz ha patit una venjança silenciosa durant el comiat d'Elisabet II, ningú no pot creure el que ha passat. Sofia de Grècia no s'ha dirigit a ella, suposadament no s'han molestat a dirigir-se la paraula en cap moment. Per això la mirada que li ha fet la dona de Felip VI quan pensava que els fotògrafs no estaven pendents.

La reina Sofia prefereix estar lluny de Letícia Ortiz

Sofia s'ha allotjat al millor hotel de Londres, un centre que freqüenta quan visita la capital britànica. Regne Unit és el seu país predilecte i sempre que pot hi passa llargues temporades per allunyar-se de la pressió mediàtica. Ara no ha de guardar les maneres ni donar explicacions, així que pot desaparèixer i allunyar-se dels seus.

Letícia ha sortit guanyant, li han convidat a passar la nit a l'ambaixada espanyola a Londres. Allà s'ha quedat amb el marit, que també s'ha mostrat distant amb l'emèrita durant la missa de la reina d'Anglaterra. El rei no ha posat amb els seus pares, sabia que era una imatge buscada i prefereix fugir de la polèmica.

La reina Letícia Ortiz.
La reina Letícia té raons per estar molesta | Europa Press

La dona de Joan Carles I s'ha apartat de la seva nora en tot moment, no s'ha molestat per simular una bona relació. Se n'ha venjat amb una absoluta indiferència que ha provocat reaccions de tota mena. Hi ha qui li dona suport, però també hi ha qui creu que Letícia té massa motius per estar molesta.

Letícia Ortiz ha evitat el problema en tot moment

La reina Sofia sap com funciona la Casa Reial britànica, tot està mesurat al detall i no hi ha espai per a la improvisació. A l'últim moment li han comunicat que havia d'estar asseguda a prop de Letícia i no ha tingut més remei que acceptar. Hi havia la possibilitat que ocupés un altre banc, però els responsables de la imatge d'Elisabet II no ho han considerat oportú.

▶️ Vídeo del dia

Sofia de Grècia no es podia perdre el funeral, però tampoc no estava disposada a assistir-hi a qualsevol preu. S'ha mantingut distant en tot moment, no ha abaixat la guàrdia perquè continua desconfiant de part de la família. El periodista Jaime Peñafiel creu que Letícia Ortiz mai no hauria estat de la seva família si s'hagués investigat correctament.