Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó parla de la boda que ja no es farà i confessa que li fa pena

Tamara se sincera i explica la veritat

Tamara Falcó ha parlat obertament sobre les últimes qüestions que han esquitxat de ple una persona que va ser de la seva família. L'actual marquesa de Griñón es quedava perplexa en conèixer la cancel·lació de l'enllaç entre Esher Doña i Santiago Pedraz.

La que va ser dona del seu pare, el marquès de Griñón, anunciava la separació amb l'empresari dos dies després de confirmar el seu compromís. La revista ¡Hola!, publicava a la portada la feliç notícia del casament per, dies després, anunciar la ruptura de la parella. Ara, Tamara s'ha pronunciat sobre això confessant com es va prendre la notícia.

▶️ Vídeo del dia

Tamara Falcó confessa el seu gran pesar

Tamara Falcó sempre s'ha caracteritzat per ser una dona sincera. Tot i l'alt llinatge al qual pertany, la filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó, atén els mitjans amb gran simpatia. Ara, amb l'arribada del setembre, la celebrity ha tornat a la feina com a xef obrint les portes del Rincón i acudint als esdeveniments que tenia programats.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Tamara Falcó es va mostrar trista pel desenllaç entre Esther Doña i Santiago Pedraz | Europa Press

Un va tenir lloc fa uns dies a la presentació de la nova col·lecció de la joieria Tous. Els mitjans no van voler desaprofitar l'ocasió per preguntar-li sobre la ruptura d'Esther Doña i Santiago Pedraz després d'anunciar el seu casament imminent.

La notícia va copar els mitjans de comunicació i tothom volia saber l'opinió que Tamara té respecte a la que va ser dona del seu pare. Ha confessat que «no tenim contacte», però sí que ha assegurat sentir «molta pena» en conèixer el desenllaç de la seva història d'amor. Tot i que no hi ha relació entre elles, Tamara no li guarda cap mena de rancúnia.

«És la vídua del meu pare i li tinc respecte, li desitjo coses bones», va manifestar als mitjans presents al photocall. La filla d'Isabel Preysler també va voler aclarir els rumors que apuntaven sobre el casament amb Íñigo Onieva.

Foto de Tamara Falcó a la presentació de Tous
Tamara va aprofitar per desmentir els rumors sobre la seva boda | Europa Press

Tot i els rumors sobre la vida nocturna de l'empresari, la parella segueix endavant i molt il·lusionada. Això sí, sembla que, de moment, la idea de passar per l'altar no és tan clara com s'ha especulat els últims dies. «No confirmem el compromís, cal preguntar-li a Íñigo quan va passar perquè jo no he estat allà quan va passar», va explicar. Així les coses, sembla que el rumor que apuntava a un casament el proper any sembla no estar del tot clar.

Tamara Falcó parla sobre la seva maternitat

Una altra de les qüestions que persegueix Tamara Falcó és si aviat serà mare. Sobre això, la marquesa sí que ha volgut deixar clar que no està embarassada i que els rumors li semblen «una mica insultants». Recordem que presumeix de ser una catòlica practicant i que, seguint el pensament religiós, abans passaria per l'altar que convertir-se en mare. Per tant, caldrà esperar el desitjat enllaç per veure si Tamara decideix fer el pas d'ampliar la família.

Tamara Falcó
Tamara Falcó sap que vol tenir fills amb la seva parella | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

De moment, no és una cosa que descarti, és més, no ho va dubtar. «Sí, és clar», va contestar la pregunta sobre si li agradaria tenir un fill. Sens dubte, seria la demostració de l'amor que tenen Íñigo i ella i que segellaria la relació.

Actualment, Tamara es troba immersa en nombrosos projectes professionals i, d'aquí a una mica podria gravar la segona part del seu documental. La Marquesa es va estrenar a Netflix amb un èxit inesperat i tot apunta que podria continuar. «Tinc la reunió la setmana que ve. A veure si fem una segona temporada, a poc a poc», va explicar amb molta il·lusió.