Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores, en xoc en sortir la foto que demostra de qui està realment enamorada

Rosario Flores s'ha sorprès amb la declaració pública d'amor

Rosario Flores viu un bon moment en tots els àmbits de la seva vida. Així, professionalment, acaba de rebre un Grammy Llatí a l'excel·lència musical i, personalment, està encantada amb la família. Tan encantada com ho està la neboda, Elena Furiase, que ha fet una declaració d'amor en tota regla al seu marit a través de les seves xarxes socials, on ha deixat de manifest com està de feliç al seu costat després d'un any de casats.

Rosario Flores perplexa davant la publicació d'Elena Furiase

La germana de Lolita és conscient que Elena té una relació consolidada amb Gonzalo Sierra, el pare dels seus dos fills, però ara ha pogut saber fins a quin punt n'està d'enamorada.La seva neboda no ha dubtat a declarar què sent per ell de manera pública.

Rosario ha vist que la noia ha pujat al seu compte d'Instagram diverses fotografies amb el seu xicot que deixen de manifest com estan de feliços i les ha acompanyat d'un emotiu text. «Avui complim un any de casats i anit ho vam celebrar. Mare meva, ha volat el temps! Segons algú, són les noces de paper, fràgils i fines, però no hi estic del tot d'acord. Per molts més. Que guapo ets i quant t'estimo».

A això ha afegit, al costat del hashtag «van ser feliços i van menjar tacs», ha escrit una mica més: «Les fotos següents són borroses, però és símptoma de felicitat i, per això, les poso».

Rosario Flores encantada amb la felicitat familiar

La cantant de Mi gato està realment alegre per veure Furiase encantada amb la seva vida. I també ho estan els amics i seguidors de l'actriu, tal com ho han demostrat a Instagram, perquè no han dubtat a donar-li l'enhorabona pel moment que viu a través de la publicació.

La neboda de Rosario ha rebut les felicitacions d'Ana Milán, Bibiana Fernández i Nuria Roca, per exemple. Sense oblidar tampoc la d'Esmeralda Moya, que ha escrit: «Quantes coses han passat i totes maques! Una abraçada, amics».

Elena Furiase
Rosario Flores ha vist a Furiase declarar el seu amor als quatre vents. | GTRES

Nerea Barros i Aurora Carbonell s'han sumat als missatges d'afecte cap a Elena i també nombrosos seguidors. Així, aquests li han deixat comentaris molt especials com aquest: «Felicitats a tots dos. Tu ets un sol i Gonzalo, l'estel del matí. Se us veu tan feliços que només us puc desitjar felicitat per a cada dia, llàgrimes d'alegria, cansament de plaers i que sigueu companys, amics i amants. Que la roda en què esteu mai deixi de girar».

En aquesta mateixa línia, es troben: «Enhorabona, parella. Us estimem i us enviem tot el nostre amor» i «Es veu felicitat a les vostres cares de segur que esteu gaudint de cada moment junts. Això no té preu».

També podem llegir altres missatges molt tendres que deixen clar que la familiar de Rosario Flores té moltes persones que l'estimen i s'alegren per la seva plenitud com a parella. Així mateix, li han dit: «Fins i tot borroses, es palpa la vostra felicitat. Per molts anys més junts», «Cada persona té la felicitat que es busca i tu has aconseguit tenir molta per com ets» i «Esteu molt macos. Feu una bonica parella i us desitjo que arribeu a complir les d'or i més».

▶️ Vídeo del dia