Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó confirma que ell mai ha estat enamorat i que només volia els seus diners

Tamara Falcó no s'esperava aquest final

Tamara Falcó sap perfectament que ell mai no ha estat enamorat i que només ha estat amb ella per interès. I és que la Marquesa de Griñón no es pot creure el gir tan inesperat que ha fet una de les històries d'amor del moment.

El 24 d'agost passat, la filla de 'La reina de corazones' es va assabentar de la pitjor de les notícies. Després de la mort del seu pare, Esther Doña i Santiago Pedraz van anunciar a través de la revista ¡Hola! el seu compromís.

Primer pla de Tamara Falcó.
Tamara Falcó no s'ho esperava | Europa Press

«Va ser molt emotiu. Em va sorprendre amb una carta molt romàntica en què expressava obertament els seus sentiments cap a mi i un anell preciós que, com ell diu, combina amb els meus ulls», va assegurar la madrastra de Tamara Falcó durant la seva entrevista.

Tot i que van assegurar que estaven més enamorats que mai, la felicitat no els ha durat gaire. Només uns dies després de fer oficial el seu compromís, el programa Es la mañana de Federico , d'EsRadio, va confirmar la imminent ruptura de la parella.

«Fonts de molta solvència ens confirmen que han trencat, que és el mateix Santiago Pedraz qui ho està comunicant al seu entorn més proper […]. Ho haurien mantingut en silenci per preservar el reportatge i per no rebentar una altra possible exclusiva».

Ara, Tamara Falcó s'acaba d'assabentar de tot el que ha passat en relació amb aquesta història d'amor tan estranya.

Tamara Falcó sospita que tot va ser per interès

Tamara Falcó s'ha quedat sense paraules després de veure les darreres declaracions públiques d'Esther Doña. I és que, després d'assabentar-se de tot el que ha passat les últimes setmanes, la col·laboradora d'El Hormiguero no té gaire clares quines han estat les intencions de Pedraz.

Just després de fer-se oficial la seva ruptura, la vídua del Marquès de Griñón no va tenir cap problema a sortir públicament a explicar el que havia passat. «Vull puntualitzar que el dia 20 d'agost jo vaig rebre un missatge en què se'm deia «la nostra relació és impossible, parlem algun dia, cuida't i petons»».

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
La madrastra de Tamara parla sobre la seva ruptura | Europa Press

«Vaig intentar posar-me en contacte amb ell, però no ho vaig aconseguir i, llavors, vaig decidir parlar amb el seu germà i comentar-li el missatge que havia rebut. L'únic que vaig tornar a rebre és un altre missatge que em deia que com se m'acudia parlar amb el seu germà, quan ell no havia explicat res a ningú... Aleshores no ho sé, no entenc res», va assegurar la madrastra de Tamara Falcó.

Per part seva, el jutge de l'Audiència Nacional també ha volgut donar la seva versió de la història. «Hi ha límits que ha traspassat. Esther ha canviat i no és la persona de qui em vaig enamorar. No tornaré amb ella», va assegurar a la revista.

▶️ Vídeo del dia

Ara, Esther Doña no ha pogut amagar el seu enuig després que s'escamessin les últimes dades que s'han publicat aquest cap de setmana a La Otra Crónica.

I és que, segons s'ha explicat en aquest mitjà digital, la socialité estava disposada a prendre mesures legals contra el jutge si no tornava al seu costat, cosa que ha deixat sense paraules la mateixa Tamara Falcó. Tal com s'ha pogut llegir, Doña acusava «el seu ex de beneficiar-se de la seva relació a través de les exclusives i d'altres pagaments en espècie».

Primer pla d'Esther Doña.
Esther Doña explica tota la veritat | GTRES

Tan aviat com es va assabentar del que havia passat, Esther va acudir a les seves xarxes socials per desmentir aquesta informació. «Vull posar de manifest que no he tingut mai la intenció de demandar ningú per qüestions de parella».

«Em sembla absurd que professionals de la informació de molts anys d'experiència hagin iniciat aquesta burla i que, així com així, se segueixi per la resta de la premsa. Desmenteixo la notícia per ser incerta i em reservo el dret de demanar rectificació a aquells mitjans que l'han fet pública».

Per part seva, Tamara Falcó també s'ha volgut pronunciar sobre això. I, tot i que no manté gaire bona relació amb la vídua del seu pare, ha confessat que li «fa pena». «És la vídua del meu pare i li tinc respecte. Li desitjo coses bones».