Primer pla d'Anabel Pantoja, entre llàgrimes.

Anabel Pantoja assumeix entre llàgrimes que la història d'amor s'ha acabat

Anabel Pantoja s'ha enfonsat després de conèixer la decisió

Anabel Pantoja tornava aquest any a Supervivientes, després d'una experiència nefasta en una altra edició anterior, disposada a esborrar el mal record. I sembla que ho ha fet perquè no només no ha abandonat, com aquella vegada, sinó que ha trobat xicot, Yulen. Tot i això, ahir a la nit va veure que la seva relació es trencava, ja que ell es va convertir en l'expulsat.

La 'influencer' no va poder evitar mostrar-se desolada en veure que la seva història d'amor a l'illa s'acabava. Tanmateix, s'han promès esperar-se i gaudir-ne fora del concurs, però tampoc ho tindran gens fàcil. I el motiu són els comentaris i retrets de les respectives famílies.

Anabel Pantoja coneix la decisió del públic

L'ex d'Omar Sánchez es va enfrontar ahir a una de les gales més dures. Sí, perquè estava nominada amb el seu noi i la seva amiga, Ana Luque. Sabia, per tant, que fos qui fos l'expulsat ho passaria malament.

La primera a salvar-se va ser la mateixa Anabel, però qui no ho va poder fer va ser Yulen. El seu xicot va ser l'expulsat, cosa que a ell el va deixar estupefacte i a la neboda d'Isabel Pantoja la va trencar per complet. Ràpidament es va aixecar del seu lloc per anar a abraçar-se per última vegada a Hondures.

En tot moment, la col·laboradora de Sálvame va intentar mantenir les maneres i no plorar, perquè va dir que li ho havia promès. Però quan l'esportista d'esgrima no va poder evitar les llàgrimes, ella també es va esfondrar.

Va passar quan el jove va exposar: «El regal més gran d'aquesta edició ha estat aquesta nena cridanera, capritxosa, temperamental i manaire». «Sé que arribarà molt lluny perquè és una campiona, estic seguríssim», deia i tot seguit s'abraçaven mentre es proclamaven el seu amor a través d'un t'estimo.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja i Yulen han acabat la seva relació dins de l'illa | TELECINCO

Però aquí no va quedar tot i l'emoció va tornar a desbordar-se quan ell, abans d'anar-se'n de la 'palapa', va voler regalar-li una cosa a la seva xicota. Es va treure la camisa i li va donar a Pantoja, que li va dir: «Recorda't, d'acord?».

Aquest gest va fer que Lara Álvarez, la presentadora, manifestés: «Primer regal per a Anabel». A allò el ja expulsat va exposar: «Té un parell més a l'illa, sota el bagul».

Anabel Pantoja, trencada després de l'expulsió

La cosina de Kiko Rivera va mantenir la calma al màxim possible mentre la seva parella va estar davant. Quan ell se'n va anar, les coses van canviar i ja la vam poder veure com habitualment en un plató. És a dir, exagerada, dramàtica i molt intensa.

No podia parar de lamentar-se mentre deia: «Li vaig prometre que no ploraria, però no ho puc evitar. M'havia d'haver anat jo perquè aquest era el seu somni». Per això tots els seus companys, i especialment l'Ana, van intentar consolar-la.

Davant la intervenció de Jorge Javier per saber com estava, ella va exposar: «No volia plorar, perquè li ho havia promès. Fa dos dies que m'entreno, però això és dur i sense ell se'm farà costa amunt. Ana, estàs tu, però entén-me que se n'va l'altra cama».

La reacció de la concursant després de la marxa del seu noi, això sí, va generar un enorme enrenou a les xarxes socials. I el motiu és que hi va haver espectadors de Supervivientes que van deixar de manifest que va actuar i que va plorar sense llàgrimes.

D'aquí comentaris com: «No em crec Anabel plorant sense llàgrimes» o «Yulen li importa un zero. Ja es veu guanyadora i amb el maletí. Ens queda una setmana de teatre amb plors sense llàgrimes».

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja no és creguda per molts espectadors de Supervivientes | Mediaset

Així mateix, van escriure: «Pantoja muntant un xou», «Anabel pel·liculera» i «És una estratega i manipuladora. Ha utilitzat tothom per emportar-se el maletí».