Primer pla d'Anabel Pantoja tocant-se l'orella al plató de Sálvame Limón

Anabel Pantoja avisa sobre un dels màxims perills d'aquest estiu

La neboda d'Isabel Pantoja pateix les terribles conseqüències del seu viatge a Hondures

Anabel Pantoja esperava amb candeletes retrobar-se amb el seu noi, Omar Sánchez. El canari no sospitava que Hondures es convertiria en el lloc perfecte on tornar a veure a la col·laboradora, que el va abordar amb ganes.

La neboda d'Isabel Pantoja es desesperava fent la quarantena obligatòria per trepitjar l'illa, però per fi va complir el seu somni. Tornava a 'Supervivientes', però això sí, només unes poques hores.

Va aprofitar el temps al màxim sense pensar que, a la tornada, patiria una terrible conseqüència del seu viatge. Una situació què ha omplert d'amargor el seu dia a dia i que li ha provocat uns dolors espantosos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ella mateixa compartia amb els seus seguidors d'Instagram el que li ha passat i aprofitava l'ocasió per enviar un missatge de conscienciació. El seu objectiu és prevenir als seus fans perquè tinguin molta cura, sobretot, aquest estiu.

Les conseqüències que arrossega la 'influencer' de la seva tornada d'Hondures

La col·laboradora de 'Sálvame' no podia ser més feliç, després de dos mesos sense veure a Omar, per fi podria abraçar-lo. Va ficar a les maletes les seves millors gales i els seus biquinis més provocatius, disposada a aixecar l'ànim del seu noi.

I sembla que el seu objectiu es va complir. Encara que després de la seva marxa el canari es va quedar una altra vegada desolat, almenys van poder gaudir de valent.

Entre tanta alegria i algaravia, la cosina de Kiko Rivera no es va adonar que alguna cosa estava succeint en la seva pell. 'Supervivientes' estava disposat a quedar-se gravat per sempre en el cos d'Anabel i ara pateix les conseqüències.

Anabel Pantoja mostra les cremades del seu cos pel sol a Supervivientes 2021
Anabel Pantoja mostra la seva pell cremada després del seu viatge a Hondures | xarxes socials

Tot ho ha mostrat gràcies a una 'storie' publicada a les seves xarxes socials. Així, la col·laboradora de Telecinco mostra com llueix ara la seva pell després d'haver-se cremat pel sol caribeny. «Hondures va passant factura», escriu posant completament nua en la instantània on s'aprecia la cremor.

La sevillana gaudeix vivint a prop de la platja i prenent el sol que li brinda la seva nova llar a Las Palmas. No obstant això, es va confiar massa en el seu viatge a Hondures i ha acabat per pagar les conseqüències.

Però com no hi ha mal que per bé no vingui, la 'influencer' ha sabut aprofitar el que ha passat per enviar un missatge. «Compte amb el sol. Cuidar-vos molt i moltíssima protecció», aconsellava als seus més d'un milió i mig de fans.

Dilluns Omar Sánchez torna a Espanya

Poc temps és el que Omar i Anabel han estat separats des que es van veure en Hondures. Dies després, el canari era expulsat per l'audiència posant punt final al seu concurs.

La seva noia va fer tot el possible per fer-li guanyador, però finalment no ha pogut ser. Tanmateix, la pena ha esdevingut joia. Per fi 'el negre' torna a casa i s'acaba el fet de veure-li patir a l'illa.

Serà el pròxim dilluns, 5 de juliol, quan la neboda de la 'tonadillera' torni a abraçar el seu xicot. Però, aquesta vegada en un plató. Serà Jordi González l'encarregat de donar-li la benvinguda al plató de 'Conexión Honduras'.

Entre els qui li donaran una gran rebuda, es trobarà Anabel, que s'ha deixat la pell defensant-li i qui li ha donat el seu suport. Junts tornaran a casa de Pozo Izquierdo (Las Palmas) per recuperar el temps perdut i posar-se al dia de tot el qual ha passat a Espanya.

A la feliç parella els queden encara uns mesos frenètics. Recordem que serà el pròxim setembre quan es donaran el 'sí, vull'. Una cerimònia que s'espera que sigui íntima i que s'ha de fer per als nuvis.

La cosina de Chabelita vol començar una nova etapa allunyada de les polèmiques familiars i centrar-se només en la seva vida al costat d'Omar. Una vida que promet estar plena d'amor i felicitat.