Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano

L'addicció fins ara desconeguda d'Anabel Pantoja que confessarà 8 anys després

La neboda d'Isabel Pantoja confessarà el vertader motiu del seu abandonament del 'reality' 'Sola'

Ningú va entendre el motiu pel qual Anabel Pantoja va abandonar el 'reality' 'Sola', el qual consistia a conviure amb ella mateixa durant el màxim temps possible. Tot i que es va proposar aguantar almenys un mes, la seva experiència va durar només vuit dies causant la decepció entre tot el cercle de la col·laboradora, que no van entendre la poca resistència que va mostrar davant el repte que li va oferir el seu programa i la cadena per a la qual treballa.

El dia que Anabel va abandonar el 'reality' no va saber explicar als seus companys el motiu del seu adeu, encara que es va mostrar molt trista per haver-los decebut de nou. Ara, i quan ha passat pràcticament una setmana del seu abandonament, ha estat ella mateixa qui ha demanat asseure's en el plató de ‘Sábado Deluxe’ per a explicar el veritable motiu que la va empènyer a abandonar el format.

Anabel Pantoja es confessarà a ‘Sábado Deluxe’ sobre la seva addicció 

Carlota Corredera ha avançat durant aquesta tarda de divendres que demà Anabel Pantoja s'asseurà en el plató de 'Sábado Deluxe' per a explicar que sofreix una greu addicció a unes conegudes pastilles i que preses en quantitat poden suposar un seriós problema per a la salut de la jove.

En un vídeo on s'avança el contingut de l'entrevista, Anabel comparteix que està enganxada a les Valiums i que se les pren com si fossin caramels. La tertuliana admet que solament té 35 anys i que ja en fa gairebé vuit que es pren aquest fàrmac i que li serveix per a relaxar-se, encara que després això jugui en contra seva.

Anabel Pantoja confessa que menteix als metges que la tracten

La neboda d'Isabel Pantoja ha confessat que acostuma a mentir als metges que la tracten, exagerant les seves malalties perquè li receptin aquest fàrmac i que s'ha acabat convertint en el seu pitjor enemic. Un enemic que ara haurà de treballar per a deixar-lo lluny i poder recuperar així la seva vida sana.

Demà descobrirem els detalls d'aquest greu problema que travessa la tertuliana de 'Sálvame' i que segons sembla, no seria res nou per als seus companys de plató.