Surten a la llum comprometedores informacions sobre Ylenia que la deixen ensorrada

La col·laboradora travessa una altra crisi mediàtica, com moltes altres des que es va fer famosa

Ylenia Padilla asseguda en el seient del presentador al plató de 'Sálvame'
Els fans d'Ylenia estan indignats pel suposat menyspreament de la col·laboradora | Instagram (@ylenia_santana_)

Encara que l'actual Ylenia guarda poques similituds amb la concursant de 'realitys' que es va donar a conèixer en els seus inicis, encara hi ha algunes de les seves actituds que la poden fer perdre el suport dels seus incondicionals fans, i que li donen suport des dels seus inicis en el món televisiu.

Alguns d'ells, farts de rebre males contestacions per part de la col·laboradora a través de les seves xarxes socials, han decidit enviar a 'Sálvame' algunes de les converses que han mantingut amb la intèrpret de «Tiki tiki», i que la deixen per terra.

Ylenia Padilla, molt maleducada amb els seus seguidors

Els seus seguidors, que acostumen a promocionar totes les seves aparicions a la televisió, comparteixen fotografies i avisen de tots els seus passos perquè així tothom la pugui veure.

A més a més, també acostumen a preguntar-li molt educadament sobre les diferents notícies que es van publicant i que l'afecten directament. La col·laboradora, en lloc d'agrair el gest i el suport, ha pres per norma respondre'ls amb menyspreus i comentaris fora de lloc, i en alguns casos faltes greus de respecte. 

Es veu que aquesta situació no hauria tingut lloc només un cop, ja que han estat diversos els usuaris que han compartit captures de pantalla amb el programa i que deixen la tertuliana com una autèntica dèspota. A més, davant aquestes males respostes, els fans han intentat fer entrar en raó Ylenia, però en lloc de recapacitar la cantant ha tornat a parlar-los amb autèntic menyspreu.

La col·laboradora perd els papers un altre cop amb els fans

La cantant ha demanat als seus fans que dediquin el seu temps a fer coses de profit i que els pugui servir en un futur, ja que considera que el que estan fent només els serveix per augmentar seguidors i crear polèmica amb ella. És més, Ylenia ha insistit que una altra intenció que hi ha darrere és ser el centre d'atenció amb una polèmica que no té cap mena de sentit. Sigui com sigui, Ylenia no està passant el seu millor moment mediàtic.


Comentaris

envia el comentari