ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

María Patiño destrossa l'estratègia de Telecinco: «És absolutament fals»

La presentadora de 'Socialité' no pot aguantar més mentides

María Patiño en ple 'Sábado Deluxe'
María Patiño va respondre a Alexia Rivas en directe a 'Sálvame' | Telecinco

María Patiño està molt enfadada. Alexia Rivas ha deixat entreveure que va patir pressions  per part de la direcció de Socialité i això no ha agradat res a la de Ferrol que ha eixit en el seu defensa.

Després de cinc mesos del polèmic ‘Merlos Place’, Alfonso Merlos i Alexia Rivas han tornat a saltar a la palestra per la seva ruptura. Encara que la parella decidia posar punt final a la seva relació fa poc més d'un mes, ha sigut ara quan s'ha fet oficial.

Alexia Rivas trenca el seu silenci

La mateixa Alexia va ser qui ho va confirmar en una entrevista exclusiva que va concedir a la revista ‘Semana’. Això ha sorprès molt i és que Alexia Rivas no ha parat d'insistir en els últims mesos que ella mai entraria al negoci.

Cansada de les crítiques, l'exreportera de ‘Socialité’ emetia un comunicat a través del seu perfil d'Instagram en el qual deixava clar que no havia cobrat res. No obstant això, el que ha ofés a la seva antiga companya de treball han sigut les paraules dirigides al programa que María Patiño presenta.

«No estic no treballant en la tele perquè no vulgui, sinó perquè no he volgut entrar en el cércol i m'he triat a mi mateixa, he triat la meva dignitat», manifestava Alexia deixant entreveure que havia patit algun tipus de pressió per part de ‘Socialité’.

Patiño desmenteix a la seva excompanya

Molt enfadada, María Patiño negava les paraules d'Alexia Rivas des del plató de ‘Sálvame’. «El que està explicant Alexia de no ha volgut passar per la pedra i que ella és una senyora és absolutament fals. Vas prendre una decisió en la teva vida, però ningú et va obligar a passar per la pedra», va sentenciar mirant a cambra amb ràbia la de Ferrol.

Però la cosa no ha quedat així. La presentadora de 'Socialité' ha anat més enllà i ha fet públic que Alexia es va posar en contacte amb ella. «Li vaig dir que no podia entendre com una persona no és capaç de compaginar un moment d'actualitat amb el teu amor i amb la teva professió. Jo no podia entendre com podia deixar la seva professió de costat, i a Alexia no li va agradar. Alexia diu que la van obligar a fer coses i no és veritat», ha afegit la col·laboradora de ‘Sálvame'.

De moment Alexia Rivas ha preferit mantenir-se al marge i no respondre a María Patiño. El seu futur professional és ara tota una incògnita. Encara que la de Ferrol té clar que «els interessos d’Alexia no van dirigits a la nostra professió. Vol ser influencer, tipus Paula Echevarría». Sigui com sigui només el temps dirà si tornem a veure a la jove de reportera en la pantalla petita.


Comentaris

envia el comentari