Les trobades furtives de Letícia en un pis de Madrid: «Entrava per la terrassa»

Els antics veïns de la reina han revelat quines mesures prenia Felip VI per anar a veure-la

La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020
Les trobades furtives de Letícia en un pis de Madrid: «Entrava per la terrassa» | Gtres

Malgrat que ara viu en un enorme palau, compta amb servei propi i viu envoltada de luxe, va haver-hi un temps en el qual Letícia era una simple ciutadana més i vivia en un pis com un altre qualsevol al barri Valdebernardo de Madrid, una urbanització que compta amb piscina privada i pista de tenis.

Aquell pis tan sols comptava amb 70 metres quadrats útils, disposava de dues habitacions, saló, cuina i un bany. I després que ella decidís deixar-ho, va ser la seva germana Érika Ortiz, la que va prendre el seu lloc fins que va ser trobada morta en aquest mateix lloc el 7 de febrer del 2007.

«Era agradable, però al mateix temps distant. Dubto que tingués amics en el veïnat», ha explicat un dels veïns del barri, que va coincidir amb l'ara reina d'Espanya, a 'Cotilleo'.

Segons sembla, en aquells dies a l'asturiana tampoc li agradava molt el fet de ser el centre d'atenció i no es deixava veure amb massa freqüència. «L'hauré vist una o dues vegades a la piscina».

Tot i que si els veïns de Letícia han de triar, sens dubte aposten per la seva mare, Paloma Rocasolano, com la persona que es mostrava més agradable amb els residents del seu edifici cada vegada que visitava a Érika.

«A qui més he vist per aquí és a la seva mare, amb la filla d'Érika. Venia moltes vegades de visita. Era una dona encantadora, es portava amb els veïns estupendament. A l'ascensor parlàvem del temps», ha confessat una veïna.

«Utilitzaven inhibidors»

A més, els residents han volgut revelar que va ser precisament en aquest edifici on Felip i Letícia van tenir les seves primeres cites. L'ara Rei d'Espanya entrava camuflat, sempre amb el casc de la moto posat, per a no ser descobert, i van ser molts els veïns que van coincidir amb l'«home misteriós» que mai deixava veure el seu rostre, un tipus corpulent i alt que encaixa amb la descripció del fill de la reina Sofia.

Una altra veïna ha volgut confirmar que, a més, tenia una altra estratègia per a no ser descobert: «També diuen que entrava per la terrassa». Però aquestes no eren les úniques coses que feia fill de Joan Carles per a mantenir el seu secret. Els serveis de seguretat també l'ajudaven i així ho han explicat els antics veïns de Letícia.

«Hi havia problemes amb els telèfons i les portes del garatge perquè posaven inhibidors quan ell venia. Era una cosa normal, per qüestions de seguretat».


Comentaris

envia el comentari