La foto de Paz Padilla i la seva filla que ha fet saltar tots els rumors

La presentadora ha animat a la seva filla a passar per l'altar

Paz Padilla i i la seva filla, Anna Ferrer, de blanc
Les fotos de Paz Padilla i i la seva filla, Anna Ferrer, que han fet saltar tots els rumors | Instagram

Anna Ferrer ha estat el major suport de Paz Padilla des que es va assabentar que el que ella considerava «l'amor de la seva vida», Antonio Juan Vidal, va desenvolupar una malaltia que va acabar treient-li vida.

L'única filla de la presentadora ha estat al costat de la seva mare des del primer moment i ara, quan s'acaben de complir dos mesos des de la defunció del seu marit, Anna continua sent un gran suport. No obstant això, si una cosa bonica els ha deixat la mort d'Antonio Juan Vidal, ha estat haver pogut estar l'una per a l'altra, donant-se suport, animant-se i abrigallant-se quan més ho han necessitat.

Tot i que que amb l'arribada de setembre i la tornada de Paz Padilla a la seva rutina de vida i de treball a Madrid, han reduït notablement les publicacions mare i filla juntes en les seves xarxes socials. Però ara totes dues han volgut tornar a reprendre els plans i han volgut compartir-ho amb els seus seguidors en els seus comptes d'Instagram.

Paz Padilla té ganes de nets

Fa uns dies va ser Anna la que va portar a la presentadora a menjar a un dels seus restaurants favorits, però ara ha estat Pau l'encarregada de sorprendre la seva primogènita també en un lloc molt especial per a ella. Ambdues han acudit al taller del seu dissenyador de capçalera, Alejandro de Miguel, que va ser qui va dissenyar el vestit de les seves noces amb Antonio Juan Vidal en 2016 en Zahara de los Atunes.

Ha estat allí on ha volgut animar a la seva filla a fer aquest gran pas juntament amb la seva parella Iván, qui també ha estat un gran suport per a ella en aquest moment tan dur. «Mira tots els vestits de núvia que hi ha! Vinga, que tinc ganes de nets!», deia entre riures en el vídeo de les històries del seu Instagram.

Encara que podria haver estat una cosa real, simplement s'ha tractat d'una broma de la presentadora a la influencer, però la més jove no ha picat en l'ham de la seva mare. «Són molt bonics, però no crec que em casi». Davant les seves paraules tant el dissenyador com la humorista han respost el mateix: «Això mai ho pots saber, perquè el dia menys pensat, vas i ho fas».

A més, la jove influencer també ha volgut aclarir que encara que estigui enamoradíssima, no està entre els seus plans propers passar per l'altar. «No feu cas a la meva mare, si us plau. No em caso», ha escrit a les seves històries d'Instagram.


Comentaris

envia el comentari