Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja en confirma els nous rumors amb només una imatge

Anabel Pantoja ha deixat clares les coses a través de les xarxes socials

És cert que Anabel Pantoja que està allunyada des de fa temps de la televisió a Espanya, però això no evita que continuï sent notícia. Aquests dies ho ha estat perquè han aparegut rumors de separació de Yulen Pereira, que tots dos han desmentit. També ha estat objectiu indirecte d'una altra especulació, que ha aclarit ràpidament i amb una imatge.

Ha vist que s'havia parlat que Isabel Pantoja, la seva tieta, podria ser acompanyada en la seva gira estatunidenca per algun dels seus fills. Tot i això, Anabel Pantoja ho ha desmentit per xarxes socials i ha revelat qui serà l'assistent de la tonadillera. N'hi ha hagut prou amb publicar una fotografia i algun vídeo.

Anabel Pantoja resol els rumors

L'excol·laboradora de 'Sálvame' ha pogut comprovar que aquests dies la seva família paterna tornava a ser al punt de mira. Després de les declaracions del seu cosí Kiko Rivera dient que volia reconciliar-se amb la seva mare, començaven els rumors. Entre aquests es deia que ell o la seva germana podrien ser qui acompanyessin la cantant per la seva gira imminent pels Estats Units.

Tanmateix, Anabel Pantoja ha resolt ara tots els dubtes a través del seu compte a Instagram. Ho ha fet compartint fotos i vídeos a les seves històries que deixen clar que la persona que exercirà d'assistent personal d'Isabel serà ella. Sí, com ho ha estat al llarg de molts anys.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Anabel Pantoja està encantada de tornar a ser l'assistent personal de l'artista. | EP

Tieta i neboda s'han retrobat a Madrid per iniciar aquest nou camí pels Estats Units. Sembla que hi estan ultimant els detalls de la gira i la jove Pantoja no ha dubtat a mostrar-ho als seus seguidors. Així, ha pujat vídeos dels assajos amb l'orquestra i les fotos amb altres membres de l'equip.

Això no és tot, ja que Anabel Pantoja també ha penjat un vídeo que ha gravat l'artista en un balcó de Madrid anunciant la gira als seus fans: «Hola, amics! Soc Isabel Pantoja. Estic a Espanya encara, però em queda molt poquet per arribar als Estats Units. Aterraré, si Déu vol, a Miami, Nova York i Puerto Rico per veure la meva bella gent».

A més, la xicota de Yulen Pereira també ha compartit el cartell amb els concerts de la cantant als Estats Units. Concerts i estada on Anabel Pantoja estarà al costat de la seva tieta perquè tingui tot el que necessiti. En això la jove té molta experiència, ja que no és la primera vegada que exerceix com a assistent personal d'Isabel.

Captura d'una story d'Anabel Pantoja anunciant la gira d'Isabel Pantoja.
Anabel Pantoja ha publicat el cartell amb les dates dels concerts de la seva tieta. | Instagram @anabelpantoja00

Ella serà el millor suport per a la seva tieta que, com ha reconegut la jove per a 'Sálvame', «està contenta, motivada i amb moltes ganes de treballar».

Anabel Pantoja se separa de Yulen

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha reconegut que està molt il·lusionada amb aquesta feina per Amèrica. Això sí, també està una mica trista perquè durant un temps estarà separada del seu xicot, amb qui fa poc inaugurava la llar que tenen junts a Madrid. En concret, estaran lluny d'Espanya fins a finals de mes, ja que l'últim concert d'Isabel Pantoja és el 26 de febrer.

Tanmateix, ell està al seu costat fins que pugi a l'avió cap a terres estatunidenques. De fet, el noi ha acudit a una reunió amb Isabel i amb Agustín, els oncles de la seva parella. Han estat tots quatre gaudint d'un dinar i sembla que l'esgrimidor ha entrat amb molt bon peu a la família.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp