Clara Chía caminant pel carrer

Clara Chia i el rumor que corre sobre la seva edat: no era veritat

Clara Chia seria més petita del que diu

Clara Chía i Gerard Piqué estan en el punt de mira des de fa temps, saben que qualsevol cosa que facin serà notícia en pocs minuts. Però els és igual el que en parlin perquè són feliços i no els importa què diran. Això sí, de vegades són enxampats ocultant la veritat.

S'ha demostrat que, encara que s'hi refereixin a tota hora, viuen la seva vida tan discretament com poden. Les últimes hores tots dos protagonitzaven un vídeo pels carrers de Barcelona. Un vídeo en què un reporter d'Europa Press els qüestionava diverses preguntes que provocaven les riallades de tots dos.

No els interessa explicar res de les seves vides per ser plenament feliços. No volen que ningú pugui interferir en la seva felicitat, encara que aquest és un objectiu força complicat.

Clara Chía menteix sobre la seva edat i sabem la veritat

Més enllà dels falsos rumors de l'atac d'ansietat que hauria patit la jove o si hi ha hagut crisi a la parella, res no ha pogut enderrocar la parella.

Una de les qüestions que plantejava el reporter a Clara Chía i a Piqué era com celebrarien l'aniversari de Clara Chía. Sembla que estaria a punt d'arribar-hi, segons aquest professional que els preguntava al mig del carrer. Les rialles eren notòries entre Clara Chía i l'exfutbolista del Barça, que negava rotundament que aquesta setmana fos l'aniversari de la seva noia.

Les últimes hores, el portal de El Nacional ha donat llum sobre tot això i ha deixat clar que encara falten alguns mesos perquè arribi l'aniversari de Clara.

La parella de Piqué farà 24 anys el pròxim 19 d'abril

Segons aquest mitjà digital, la jove catalana és Àries i no Aquari, tal com volia fer veure aquest reporter tan atrevit. Aquesta conversa ha provocat moments surrealistes al centre de Barcelona. A més, informen des de l'esmentat mitjà que Clara no té l'edat que ha dit tenir alguna vegada.

La catalana no té 24 anys, sinó que realment en té 23. La parella de l'exculer és Àries i va néixer el 19 d'abril del 1999. En només dos mesos farà els 24 anys amb l'home del qual està profundament enamorada i del qual no se separarà, almenys, avui dia.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué dins d'un cotxe
La jove catalana té 23 anys, no 24. | Europa Press

Tots dos se centren en la seva vida i no els importa què diran

La jove catalana vol seguir amb ell perquè no veu un altre home que la pugui fer més feliç en aquests moments. Encara que sap que estarà perseguida per la premsa durant tota la seva vida, ningú no li traurà la il·lusió de tenir Piqué a la seva vida.

Aquestes últimes imatges han demostrat que l'única cosa en què estan centrats és en la seva vida. De fet, els és igual que els gravin pel carrer perquè estan per sobre d'això.

Malgrat no voler ser 'influencer', sap que els arribaran moltes ofertes per promocionar certes marques, fins i tot la temptaran amb exclusives, que veurem si les rebutjarà. Això sí, estant amb l'exjugador del Barça no li faltarà res. I molt menys, diners, ja que la fortuna de l'exblaugrana és milionària i el seu últim negoci, la Kings League, està sent tot un èxit.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES de TV3 al WhatsApp