Manuel Martos i Amelia Bono

Amelia Bono i Manuel Martos donen la notícia més esperada i aporten proves

Amelia Bono i Manuel Martos han parlat clar i net sobre el moment del qual estan gaudint

Amelia Bono i Manuel Martos sempre han intentat ser molt discrets amb la seva vida privada. D'un temps ençà, però, no deixen de ser notícia per la seva relació sentimental. I avui ho tornen a ser perquè han concedit una entrevista deixant clar el moment que estan vivint.

Exactament, no han dubtat a donar la notícia que els seus éssers estimats més desitjaven i esperaven. Han reconegut que, després de donar una nova oportunitat a la seva història d'amor, estan més feliços i units que mai. Ho han deixat de manifest a través d'imatges on queda palès el seu amor i la seva complicitat.

Amelia Bono i Manuel Martos, més units que mai

La filla de José Bono i el fill de Raphael estan a punt de fer 15 anys de casats i tenen quatre fills. Això és el reflex que tenen una història d'amor sòlida, encara que no sempre ha estat així. Cal recordar que el juny del 2021 van anunciar la seva ruptura, per a sorpresa de tothom.

Van posar fi al seu matrimoni i durant aquest temps i, fins i tot, Amelia va tenir un afer amb un altre home, l'empresari Fernando Ligués. No obstant això, gairebé un any després de la separació van tornar a deixar bocabadat tothom confessant que tornaven a estar junts. Sembla que el temps en què van estar allunyats l'un de l'altre els va servir per adonar-se de com s'estimaven i es necessitaven.

Ara estan encantats amb la seva relació i n'han donat mostres a l'entrevista que han concedit a la revista ¡Hola!, on han manifestat el següent: «Estem vivint un moment fantàstic en tots els sentits. N'estem gaudint molt i som conscients de la sort que tenim. Tenim quatre fills meravellosos i salut. No en podem demanar més».

En aquest punt, a la parella se li ha preguntat indirectament si la separació els ha fet aprendre alguna cosa. I han estat molt clars: «Hem descobert que sempre ens tindrem l'un a l'altre, però això ja ho sabíem des del principi. No hi ha cap pas que no tornaria a fer. Tot a la vida, fins i tot el que és dolent serveix per aprendre», ha afegit Manuel.

Amelia Bono i Manuel Martos donen les claus perquè l'amor triomfi

Amelia i Bono han aprofitat aquesta entrevista per deixar de manifest el que consideren que dona consistència a una relació i aconsegueix que continuï. Han afirmat que les claus són «el respecte, l'amor, l'afecte, la tolerància i l'admiració».

Precisament, aquesta admiració és un sentiment que es professen mútuament. Així, ella ha confessat que el que li agrada més del seu marit és que «és una persona meravellosa i bona. M'entén i em guia com ningú. És molt assenyat i divertit, em dona sempre els millors consells i, sobretot, molta pau».

Manuel, per part seva, destaca de la seva dona «que té un cor gegantí i és una persona meravellosa. És divertida, impredictible, enèrgica, noble. Sap treure el millor de mi i fa que la meva vida tingui sentit».

En aquesta ostentació de sinceritat han admès que al futur el que li demanen és «que els nostres fills segueixin creixent feliços, que puguem ser testimonis i gaudir-ne durant molt de temps». Amb els fills han format una família nombrosa que per a ells «és una meravellosa bogeria. No entendríem les nostres vides si no fos així. A la nostra vida hi ha molta organització, que és necessària, però molta diversió i rialles contínues. És impossible avorrir-se».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp