Primer pla d'Olga Moreno sorpresa

Olga Moreno té clar a qui dona suport realment Rocío Flores

Olga Moreno és conscient que ja no és part de la família

Olga Moreno ha donat per impossible qualsevol opció d'acostament amb la família Flores. La sevillana és conscient que no hi haurà reconciliació possible després del posicionament que el clan ha tingut després de la darrera polèmica. L'assetjament que Marta Riesco assegura sentir per part de La fábrica de la tele ha unit més que mai la filla d'Antonio David amb la reportera.

Rocío compartia un vídeo a les seves xarxes que molts han interpretat com un suport incondicional a la parella del seu pare. La noia és una experta d'enviar missatges sense entrar de ple en enfrontaments, però deixa clar de quin costat està. I, com es podia esperar, no és del costat d'Olga.

Olga Moreno sap que l'ha perduda per sempre

Olga Moreno ha optat per mantenir-se al marge dels problemes que esquitxen de ple la que va ser la seva família. L'andalusa se centra a refer la seva vida i, de moment, guarda silenci apartada dels mitjans de comunicació. Encara que molts afirmen que és la por el que provoca el seu silenci, la veritat és que manté rigorosament la seva decisió.

Foto d'Olga Moreno.
Olga Moreno sap que ja no forma part del clan Flores. | Telecinco

Estar lligada al clan Flores comporta ser objecte de la premsa quan hi ha una polèmica. L'última té com a protagonista Marta Riesco i el seu reemplaçament després de l'altercat que va protagonitzar amb Cristina Porta en un 'photocall'.

La xicota d'Antonio David es troba desolada i ha emprès una campanya per denunciar la situació d'assetjament que rep per part de 'Sálvame'. Abanderada de les injustícies, Marta està en peu de guerra contra la productora, arribant fins i tot a Borja Prado, actual president de la cadena.

En la seva lluita ha trobat detractors, però també molta gent que defensa la seva causa, com és el cas de la filla d'Antonio David. Recentment, Rocío ha compartit un vídeo a Instagram amb un missatge que molts afirmen estar dirigit a Riesco.

Tot i que la 'influencer' ha evitat entrar en polèmiques, ja que no es tracta de la seva guerra, les seves paraules fan pensar de quin costat està. «Després de la tempesta, sempre arriba la calma», escriu conscient dels durs moments pels quals travessa la parella del seu pare.

Olga Moreno es queda sola

Olga Moreno és conscient que ja no forma part del clan Flores després que aquests «l'hagin tret al carrer». Ara el seu lloc l'ocupa la xicota de l'exguàrdia civil que cal protegir per sobre de tot.

Primerament, va ser Antonio David qui va sortir en la seva defensa denunciant la situació de la seva xicota. Dies després, el missatge de Rocío feia pensar que mostrava el seu suport a Marta després de veure-la completament trencada pel seu acomiadament fulminant. Així, sembla que totes dues tenen una bona relació i que Moreno ja és cosa del passat. De fet, Marta va reivindicar el seu lloc fa unes setmanes afirmant amb rotunditat que ara els Flores «són la meva família».

Una altra confirmació que Olga ja no compta amb l'afecte de Rocío és el comunicat que la jove va compartir a les xarxes després de la portada de Lecturas. S'hi afirmava que la jove havia trencat amb Moreno quan el seu pare li va confessar que li havia estat infidel. A més, es va deixar caure que la 'influencer' havia tornat a ser manipulada per Antonio David perquè aquesta trenqués els vincles amb la dissenyadora.

Tanmateix, Rocío ho va desmentir de manera categòrica i va assenyalar que «soc una persona independent, amb idees molt clares i absolutament ningú maneja ni la meva vida ni les meves decisions». Una manera contundent de demostrar que la decisió d'allunyar-se de Moreno va ser idea seva i que, de moment, és inamovible.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp