Primer pla d'Íñigo Onieva seriós

Qui és el pare d'Íñigo Onieva? El milionari que es va escapar a Mèxic

Revelen els grans secrets del pare d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva i Tamara Falcó s'han convertit en els grans protagonistes d'aquest principi d'any. I tot després que anunciessin el seu casament de manera inesperada després d'una reconciliació que encara ha deixat molts impactats. Un enllaç que tindrà lloc aquest estiu, i més concretament el pròxim vuit de juliol al Rincón.

Ja se saben alguns detalls d'un casament que té la parella més il·lusionada que mai. Ara com ara, es coneix que els padrins seran Carolina Molas i Manolo Falcó. I que Tamara confiarà en Juan Avellaneda per al vestit de núvia més esperat de l'any.

Sobre la família d'Íñigo Onieva se'n van coneixent nous detalls. De mica en mica, hem anat descobrint el perfil de la seva mare Carolina o dels seus germans Alejandra i Jaime Onieva.

Qui és el pare d'Íñigo Onieva?

Però el que és cert és que del seu pare, que es diu igual que la parella de Tamara Falcó, sabem que no viu a Espanya. També coneixem que actualment treballa com a director global d'e-Commerce dins del Grup Barceló.

Íñigo Onieva amb el seu pare
Íñigo Onieva amb el seu pare | Instagram @ionieva

Aquesta informació, apuntada pel diari El Mundo, afegeix també que al seu dia, juntament amb la que avui és la seva exdona, va formar una família sòlida. Tot i que, de mica en mica la quantitat de viatges d'Íñigo Onieva Sr. van afectar el matrimoni.

La veritat és que van separar els camins quan els seus tres fills eren uns adolescents. I malgrat aquesta ruptura, tant Carolina com Íñigo Onieva Sr. no van tenir problemes en arribar a un acord que acontentés totes les parts i es van divorciar.

El pare d'Íñigo Onieva viu a Mèxic des que es va divorciar de la seva exdona

A més, en aquest diari s'apunta que en l'acord, la mare del jove es quedava amb els fills a la casa familiar que tenen a Madrid. I després del divorci, el pare d'Íñigo Onieva va decidir anar-se'n a viure definitivament fora d'Espanya, a Mèxic.

El cas és que tant el pare com la mare d'Íñigo van refer les seves vides i tots dos es van tornar a casar. Fins i tot Íñigo té un quart germà anomenat Willy.

La veritat és que encara que no el veu tant com li agradaria, Íñigo Onieva té un gran afecte cap al seu pare. I cada cop que pot, viatja fins a Mèxic per retrobar-s'hi. A més, a les seves xarxes socials, de tant en tant, li dedica algun post, especialment quan és el seu aniversari.

L'empresari tornarà a Espanya per veure casar-se el fill

El que no sabem actualment és si la relació entre Carolina Molas i Íñigo Onieva Sr. és bona. O si bé, amb el pas dels anys, s'han distanciat tant que han perdut aquesta cordialitat que hi va haver entre ells.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
La parella espera que tota la família s'uneixi el dia del casament | Instagram (@tamara_falco)

Això sí, tots dos seran al casament d'Íñigo Onieva i Tamara Falcó el pròxim vuit de juliol. Veurem quina és la reacció de cadascú en retrobar-se després de molt de temps sense veure's.

Per part de Tamara, la seva relació amb la seva família política és francament bona. I malgrat tot el que ha passat els darrers mesos, el bon rotllo existent entre Falcó i la seva sogra és clar.

Fins i tot fa poques setmanes a 'El Hormiguero', la marquesa de Griñón confessava que Carolina li va preguntar si era veritat que estava embarassada, encara que la resposta de Tamara va acabar per decebre-la.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp