Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Yulen Pereira

Yulen Pereira s'atreveix a explicar la veritat sobre el seu estat de salut

L'esportista revela finalment la realitat del seu estat

Yulen Pereira ha preocupat massa la seva parella després de lesionar-se el peu després d'un exigent entrenament. Un revés de cara a aquest objectiu primordial, que no és cap altre que acudir als Jocs Olímpics de París 2024.

La veritat és que els entrenaments de l'esportista han anat guanyant intensitat i sap que és normal patir aquest tipus de lesió. Una ensopegada que no fa perdre l'esperança de recuperar-se com més aviat millor per continuar amb els entrenaments i seguir tenint aquest anhel de ser olímpic l'any que ve.

Les últimes hores, Yulen Pereira ha compartit amb els milers de seguidors que li donen suport cada dia a Instagram com va l'avenç d'aquesta lesió. I tot després d'haver començat a encaminar la rehabilitació d'un peu que, tot i que està malmès, segur que en pocs dies està apte per entrenar-se.

Yulen Pereira actualitza el seu estat de salut després de la lesió

El cas és que Yulen s'ha mostrat positiu sobre això i no ha tingut problema en, a més de passar aquesta rehabilitació diària, donar un tomb per Madrid. Se l'ha vist caminant pel centre, ja que havia quedat amb Anabel Pantoja i la seva tieta Isabel.

Ha menjat amb elles i amb més membres de l'staff de l'artista abans de creuar l'Atlàntic per començar la seva gira per Nova York i Puerto Rico.

Primer pla de Yulen Pereira molt somrient i amb un barret.
Yulen Pereira deixa sense paraules Anabel | GTRES

Sembla que el tirador no tenia gaires ganes de ser preguntat pels reporters. El cas és que no és usual que la parelleta quedi amb Isabel Pantoja i el seu germà Agustí. I és que l'artista amb prou feines surt de Cantora.

Encara que no se l'ha vist amb crosses els primers dies després de la lesió, sí que l'hispanocubà les va haver d'utilitzar. En diversos stories se'l va veure desplaçar-se pel pis on viu amb Anabel amb crosses.

Yulen Pereira treballa incansablement per deixar enrere la seva lesió

I és que la torçada de turmell que va patir mentre s'entrenava no va ser poca cosa, encara que sembla que ja ha passat el pitjor. Amb tot, a les seves stories d'Instagram ha deixat clar que la rehabilitació va millorant. Després de cinc dies, el peu ja té un millor aspecte i és més optimista que mai sobre aquesta inoportuna decisió.

Storie de Yulen Pereira a la piscina
Sembla que Yulen ja ha passat el pitjor | Instagram @yulenpereira

«Porto tot el matí amb exercicis a la piscina i contrastos de fred i calor. La veritat és que en menys d'una setmana el peu respon millor del que s'esperava i ja va tornant a la seva forma».

El principal objectiu del tirador passa per París 2024

Això és el que ha comentat Yulen Pereira, al costat d'una foto on podem veure els peus dins d'una piscina. En aquesta ha anat executant diversos exercicis cada dia perquè el seu peu s'enforteixi i aquesta torçada de turmell quedi enrere com més aviat millor.

El cas és que la baixa que tindrà Pereira serà finalment per menys temps del que es pensava quan els metges li van veure el turmell lesionat.

Tot i que li van dir que estaria tres setmanes de baixa, l'esperem veure com més aviat millor agafant la seva espasa.

I és que vol seguir preparant aquesta cita que no es pot treure del cap, com són els Jocs Olímpics de París.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp