Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.

Terelu Campos pren una decisió dràstica per l'estat de María Teresa Campos

Terelu no vol esperar més i la decisió ja està presa

Terelu està preocupada: sembla que l'estat de salut de la seva mare és delicat i necessita ajuda per a certes situacions del dia a dia. Des que va estar ingressada al desembre a causa d'una caiguda, els familiars més propers estan molt pendents de com està. María Teresa Campos, de 82 anys, requereix certes cures i Terelu ha pres una decisió sobre això.

L'últim cop que vam veure la mare de Terelu Campos davant d'una càmera de televisió va ser fa gairebé un any. En una entrevista que va concedir a Anne Igartiburu a Telemadrid demanava una oportunitat per continuar treballant. Les seves paraules van sonar com una petició d'ajuda per trobar sentit al seu dia a dia.

«Jo necessito treballar, perquè aquesta feina, encara que sigui una miqueta, omple la meva vida i no soc a casa asseguda. No em vull posar a plorar. Això m'està fent molt de mal i crec que no és just que l'única per a la qual no hi hagi lloc sigui jo», va dir María Teresa.

Terelu ha pres una decisió que afecta la seva mare

La mare de Terelu passa per un moment anímic i de salut complicat. Fotografiada pels reporters al carrer, María Teresa apareixia molt desmillorada, molt prima i amb la cara irreconeixible. Terelu Campos va explicar al seu blog de Lecturas que la seva mare «menja poc i beu poc, i la nostra obligació com a filles és tenir un control que tot estigui bé». Amb aquestes paraules, Terelu mostra la seva preocupació per la seva mare, de la qual està pendent en tot moment.

Fotomuntatge de María Teresa i Terelu Campos.
Terelu està molt preocupada per l'estat de salut de la seva mare. | CatalunyaDiari

De fet, la filla de María Teresa ha pres una decisió. La seva mare necessita cures i veu necessari que disposi d'ajuda domiciliària per al dia a dia. Tant ella com Carmen Borrego estan buscant la persona idònia per dur a terme aquesta tasca. Ja estan entrevistant les persones candidates perquè la seva mare estigui atesa, ja que la seva mobilitat és molt més reduïda.

D'altra banda, Gustavo, el seu xofer, continuarà prestant ajuda a Campos, cosa que indica encara és necessari per a María Teresa.

Terelu Campos explica com va ser l'ingrés de la mare

Després de la caiguda patida per María Teresa el dia de la nit de Cap d'Any, la comunicadora va començar a sentir molèsties i van decidir ingressar-la a l'hospital per fer-li una sèrie de proves. La seva filla, Terelu Campos, va fer unes declaracions a la premsa per evitar més especulacions sobre l'estat de salut de la seva mare. «Està feble perquè menja molt poquet, té una anèmia controlable. La seva doctora ha decidit enviar-la a casa perquè el seu estat d'estrès aquí era pitjor».

A més a més, Terelu va explicar que ella creia que la seva mare estaria més temps ingressada a l'hospital. «La notàvem amb una baixada física i l'analítica ens ha tranquil·litzat. És com un roure», concloïa la presentadora.

Imatge de Carmen Borrego, María Teresa Campos i Terelu Campos amb Gustavo Guillermo
Malgrat la polèmica, Gustavo encara treballa per a la presentadora. | Catalunya Diari

María Teresa va reaparèixer el darrer 28 de gener per acudir a la celebració d'aniversari de la seva neta Carmen. Agafada del braç del seu gendre, José Carlos, la presentadora semblava molt més prima. En aquesta primera sortida després del seu ingrés hospitalari, la mare de Terelu va estar a casa de la seva filla fins a última hora de la tarda.

L'endemà, el diumenge 29, Gustavo, el xofer de María Teresa, va conduir la comunicadora a dinar a casa de Terelu. María Teresa sembla no fer cas de la polèmica en què Gustavo s'ha vist embolicat: diuen que el xofer podria haver gravat diverses converses de les Campos, cosa que li va arribar a enfrontar amb Terelu i Carmen.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp