Foto de Rafa Mora.

Rafa Mora explica per què ha deixat d'estudiar periodisme i enfada tothom

Rafa Mora ha rebut les crítiques dels seus companys de 'Sálvame'

Rafa Mora s'ha convertit en un col·laborador habitual de 'Sálvame'. Té clar que la seva feina és a la televisió i per aquest motiu temps enrere va donar a conèixer que havia començat a estudiar Periodisme. Tot i això, ara hem pogut saber que ha deixat la carrera.

L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha revelat les causes que l'han portat a prendre aquesta decisió. I la veritat és que li han plogut les crítiques tant dels seus companys com fins i tot dels espectadors.

Rafa Mora ha deixat d'estudiar

El xicot de Macarena Millán ha viscut moments molt tensos al plató del programa, com quan va haver de justificar-ne unes imatges compromeses. Però ara ha hagut de fer-lo davant d'una de les tardes en què ha rebut més atacs. I tot perquè ha confessat que ha deixat la carrera de Periodisme.

Fins on sabíem, s'havia matriculat en set assignatures del primer curs i les havia aprovat totes amb bones notes, així ho ha afirmat: «els exàmens els feia sense despentinar-me. Vaig aprovar i estudiava dues hores el dia abans». Tot i això, ha confessat que tot aquest procés «em va costar una mica bastant. No és només aprovar, és la quantitat de feines que cal fer durant el curs».

Després, ha explicat la decisió de deixar-ho: «Ho vaig fer perquè em vaig adonar que els millors col·laboradors d'aquest programa no tenen estudis. Aleshores, em vaig dir: "Què faig aquí aclaparat amb 39 anys?"». A més, «el que estava estudiant per a la meva feina no em serveix per a res. M'he adonat que no em motiva, no m'agrada».

Això sí, ha admès que ara se centrarà en els idiomes, concretament a aprendre anglès. Per això ha manifestat: «Quan pugui, us donaré a tots una xerrada en anglès».

Rafa Mora provoca indignació

L'exparella de Tamara Gorro ha vist que els seus arguments per deixar d'estudiar han generat moltíssima indignació. Ha rebut atacs durs d'alguns dels seus companys. Aquest seria el cas de Miguel Frigenti, que li ha dit: «Tu estudies sobre la base de si un col·laborador té carrera o no? Quina personalitat».

Davant aquest comentari, Rafa ha respost: «Personalitat la meva, que faig el que em surti dels collons, diguin el que diguin». Però Frigenti no ha callat: «Com sempre, l'eterna còpia d'algú. Estudio o no estudi perquè Kiko Hernández no té carrera i li ha anat molt bé». Mora ha vist que Adela ha decidit atacar-lo dient: «És una frase feta, però és que mai no se'n sap prou».

El col·laborador no només ha rebut els atacs dels seus companys, sinó també dels espectadors. Twitter s'ha omplert de missatges en contra d'allò que ha fet i dit sobre estudiar.

Aquests en són alguns exemples: «No es pot donar veu a ignorants com aquest. Després dirà que per què estudiar si els millors 'influencers' no tenen ni l'ESO. Només cal veure'ls contestar en 'realities' preguntes de cultura general».

En aquesta mateixa línia trobem: «Aquest ha volgut fer el mateix que Matamoros, que va deixar dret i se sent jutge. Doncs creu que deixar els estudis el farà sentir director de Telecincoalmenys» i «Li agrada molt l'aire fresc per quedar-se estudiant. I que ho digui així alegrement és de vergonya».

També n'hi ha més: «Mare meva. Quin cervell de pardal té aquest noi», «Aquest amb estudis i sense estudis és dels pitjors» i «Quin exemple per a la joventut! Així ens va».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp