Belén Esteban

Belén Esteban ja no pot amagar què ha passat amb la seva filla Andrea Janeiro

Belén Esteban calla sobre la seva filla, però no pot evitar que se sàpiga la veritat

Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame', és, sobretot, mare. Andrea és el que més vol a la seva vida, ella ha estat sempre el seu suport durant els moments més difícils. No obstant això, ara hi ha alguna cosa que la Belén no pot amagar sobre la seva filla.

La col·laboradora ha estat uns dies fora del plató de 'Sálvame'. Després de contagiar-se de COVID i trencar-se la cama, Belén Esteban necessitava un descans i ha passat uns dies fora del país.

A la tornada ha volgut aclarir el perquè de la seva absència: «Molta gent preguntant on era, fins i tot deien que m'havien fet fora de 'Sálvame'. Doncs no, he estat amb tota la meva família de vacances, dotze dies gaudint amb els meus». El destí del viatge, la costa oest dels Estats Units, lloc del qual ha presumit al seu perfil d'Instagram.

Belén ha explicat el perquè d'aquestes vacances. «Cada any regalo un viatge a la meva família, i com que primer vaig agafar la Covid i després em vaig trencar la cama. Aquest any era el nostre i hem passat dotze dies plens de bogeria».

Belén ha recorregut la costa oest dels Estats Units

La de Paracuellos ha estat a Hollywwod, Malibú, Santa Mònica, Venice Beach. Belén ha explicat al seu programa que ella no va conduir pels carrers de Los Angeles, que ho va fer el seu marit. «Hem fet més de 1000 quilòmetres, ha conduït el meu marit com és lògic, Los Angeles és molt bonic, però el trànsit és horrorós».

Un viatge del qual, per les seves declaracions a 'Sálvame' deduïm que ha estat encantada. Ha destacat que el lloc que més li ha agradat ha estat «Beverly Hills». En aquell moment Jorge Javier Vázquez ha corregit la col·laboradora per no haver pronunciat correctament, Belén, aleshores, s'ha defensat: «Jo tinc el meu anglès».

Belén ha donat més detalls del seu viatge. «He estat a Hollywood i m'ha reconegut molta gent llatina», explicava Belén mentre llançava un petó a càmera dirigit a les persones que es van acostar a saludar-la.

Un altre dels llocs escollits en aquest tour ha estat el parc d'atraccions Pacific Park. En una de les fotografies que ha publicat es pot veure Belén a l'entrada del parc. Va visitar l'hotel de la pel·lícula Pretty Woman , situat a Rodeo Drive, i va posar com una diva de platja a Venice.

També ha tingut ocasió d'anar de concert: «El millor festival de reggaeton que he viscut a Crypto.com Arena». Belén es refereix al recital en què ha ballat amb la música de Farruko, Karol G i Becky G. Allà va estar acompanyada d'Eugenia Martínez de Irujo i Narcís Rebollo.

Belén i els seus acompanyants van agafar un vol a Madrid per anar a Barcelona amb Iberia. Arribats a la ciutat comtal van volar directament a Los Angeles amb la companyia Level. Un grup de baix cost que opera a l'Aeroport de Barcelona i que pertany a IAG, fusió d'Iberia i British Airways.

Andrea Janeiro va acompanyar la seva mare i Miguel Marcos pels Estats Units

Sembla que Belén va viatjar acompanyada del seu marit, Miguel Marcos, i també de la seva filla Andrea Janeiro. Segons el diari Bekia, tots tres van optar per la categoria premium economy, van viatjar junts i es van mostrar amables en tot moment. A més, segons la mateixa font, la parella va triar uns gintònics per celebrar el viatge del qual ja estaven gaudint.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Belén Esteban va viatjar a Los Angeles amb el marit i la filla | GTRES

Belén ha evitat parlar de la seva filla i no publica fotografies. Andrea Janeiro, en complir la majoria d'edat, va expressar el desig de viure al marge dels focus de la premsa. I ho va fer mitjançant un comunicat: «prec, i agrairé, que es respecti el meu desig, i el meu ple dret, de viure en el més estricte anonimat».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp