Foto de Concha Velasco.

L'última decisió de la família de Concha Velasco després del que ha passat

L'actriu continua estant molt delicada de salut

Concha Velasco continua preocupant pel seu delicat estat de salut. Fa mesos que la premsa està molt pendent de l'actriu, que va decidir internar-se en una residència després d'empitjorar considerablement. Els seus fills van acceptar, conscients que Concha necessitava cures específiques i una atenció més professional.

Des d'aleshores, la seva família i amics romanen atents a qualsevol notícia que arribi de la val·lisoletana. Les alarmes van saltar quan el seu fill Manuel va informar fa setmanes que la seva mare estava ingressada en un hospital. Encara que afortunadament no va ser gens greu, el seu entorn ha pres una decisió dràstica pel bé d'ella.

La família de Concha Velasco pren una decisió

Concha Velasco és una de les actrius més estimades i respectades del nostre país. La seva llarga trajectòria professional i la seva incansable feina sobre els escenaris l'han fet tot un referent. El seu somni era retirar-se davant del seu públic i així ha estat, fins que les forces els ho han permès ha estat treballant al teatre.

Quan la seva salut va començar a deteriorar-se, va saber que havia arribat el moment de gaudir d'un descans més que merescut. Va canviar casa seva per una luxosa residència a Madrid on ha estat acompanyada de familiars i amics que han anat a visitar-la.

Tot i això, l'última actualització envers la seva salut ha obligat la seva família a prendre una determinació pel seu bé. Tots volen saber com es troba l'actriu mentre el seu fill Manuel evita aprofundir la malaltia que afecta la seva mare. Es limita a dir que «va millorant», encara que no gosa afirmar que estigui recuperada.

Perquè el que manté la salut de Concha al límit sembla no tenir remei i encara menys permetre tornar a casa seva. Velasco està en bones mans i saben que el millor per a ella és que estigui tan tranquil·la com sigui possible.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco ha deixat de rebre la visita dels amics | GTRES

Per això la família ha decidit restringir les visites als amics de l'actriu. Des que va ingressar a la residència, companys de professió s'han acostat per veure-la i estar-hi. Però el seu empitjorament ha obligat a limitar al màxim aquestes visites per evitar que s'estressi i gaudeixi de la pau que, en aquests moments, necessita.

Concha Velasco no tornarà a casa seva

L'entorn de Concha Velasco espera que aviat pugui tornar a comptar amb la companyia dels seus amics. L'actriu gaudia molt amb les visites, però ara mateix consideren que no és el més apropiat.

«En els últims dos mesos la seva salut s'ha anat deteriorant i necessita cures mèdiques vint-i-quatre hores al dia», explicava Manuel. «Les estrelles també envelleixen i cal entendre-ho amb la naturalitat més gran, no caldria fer un drama», assenyalava per a tranquil·litat dels seus fans.

Concha Velasco i el seu fill, Manuel.
El fill de Concha Velasco assumeix la realitat de la seva mare | Europa Press

Velasco es troba en tractament i ha de fer rehabilitació, cosa que la deixa molt cansada per la resta del dia. És per això que el que volen és que pugui descansar el màxim temps possible per no forçar-la i que empitjori.

Segons va explicar el seu fill, Concha «té problemes d'artritis, l'aparell digestiu esquerdat, el fetge també, i el deteriorament propi de l'edat». Un conjunt de coses que posen la seva salut al límit i fan gairebé impossible que experimenti una millora que permeti tornar a casa seva.

«Tant de bo, però no, aquesta és la vida», confirmava la família, conscients que la intèrpret continuarà estant a la residència. Una residència que compta amb tota mena de luxes i, sobretot, un equip professional que es manté molt atent a qualsevol signe d'alarma.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp