Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja rep el cop definitiu que fa que es replantegi la seva situació

Anabel Pantoja no sap que Omar Sánchez ha posat punt final a la seva història

Mentre Anabel Pantoja segueix aclarint els seus sentiments per Yulen Pereira a Supervivientes, sembla que Omar Sánchez ha passat pàgina.

O almenys, així ho aclaria durant el seu pas pel Deluxe, una entrevista que generava un gran enrenou i en què reconeixia sentir-se humiliat per qui fos la seva dona. Sobretot perquè tots dos havien acordat veure cap on s'encamina la seva relació una vegada que Anabel Pantoja tornés d'Hondures.

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Anabel Pantoja ha esdevingut la gran estrella de Supervivientes  | Telecinco

«Si Omar tingués mala llet, que jo dubto que la tingui i volgués venjar-se», comentava Joaquín Prat sobre això. «Tenir una relació sentimental amb Alexia seria una cosa per donar Anabel als nassos», sostenia el presentador.

Això, mentre la Pantojita no vol ni sentir a parlar que 'el seu negre' pogués tenir alguna cosa fora, i molts menys amb la seva arxienemiga Alexia Rivas.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçant-se a Supervivientes
Anabel Pantoja i Yulen Pereira no poden amagar els seus sentiments | Mediaset

«Una cosa és que una nit hagin tingut el seu tal per curiositat o avorriment, però de relació res», opinaven sobre això a El Programa de Ana Rosa. D'altra banda, Merchi, la mare d'Anabel, es troba força molesta pel pas que ha fet el que fos el seu gendre.

«No m'agrada que s'assegui, no ho considerava el moment», assenyalava dolguda. «Sabeu l'opinió que jo tinc sobre Omar, que sempre és positiva. Nosaltres hem estat parlant durant tot el temps que porta Anabel a l'illa», revelava.

▶️ Isabel Pantoja toma la decisión más importante de su vida para superar sus problemas

«Ell em va dir que es retiraria pel qual li havien dit a les xarxes socials. Al final em va enviar un àudio i em va dir que volia explicar-se», assegurava l'ex de Bernardo Pantoja.

«Li vaig aconsellar que digués el que fos oportú, però que no es fessin mal i no es tiressin els trastos al capdavant. Com que està dolgut, podem fer mal i s'hauria pogut carregar el concurs de la meva filla pel qual pogués haver dit», afegia llançant-li una indirecta.

Omar Sánchez, dolgut amb Anabel Pantoja

Omar no es tallava a l'hora d'explicar la versió a Telecinco. «Al meu cercle més proper els ho vaig comentar. Som dues ànimes lliures i els vaig comentar. He estat quatre anys amb ella», explicava.

«Som dues persones lliures i ella es pot enamorar», apuntava sobre l'acostament entre Anabel i Yulen. «Nosaltres no estem junts i ella és una persona lliure, es pot enamorar si vol, però això no signifiqui que m'agradi veure-ho», sentenciava una mica molest.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja i Omar Sánchez es van donar el 'sí, vull' amb exclusiva pel mig | GTRES

Segons sembla, Omar no considera que la seva exdona «estigui enamorada d'ell, però sí que sent coses. No és plat de bon gust veure la teva dona a la televisió parlant així d'un altre home, encara que no estiguem junts, jo l'estimo molt i aquestes coses encara que no vulguis et fan mal».

«M'he sentit humiliat, però no només per ella, també per la gent dels mitjans i de les xarxes socials, perquè el mínim que m'han dit és el banyut d'Espanya», es lamentava. A més a més, Sánchez deixava anar una autèntica bomba i és que ell i Anabel van estar junts abans d'anar-se'n a Hondures.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja fent-se un petó al seu casament
Anabel Pantoja i Omar el dia del casament | GTRES

«L'última setmana abans d'anar-se'n a Supervivientes perquè volia que l'ensenyés a pescar i coses així, però sí que és cert que aquells dies vam fer vida de parella», aclaria el canari.

«Si dos exs es veuen, poden sorgir coses, però això no significa que estiguem junts o hàgim de tornar, no vull explicar coses íntimes, però és normal que això passi», explicava sense entrar en detalls.

«Durant aquella setmana ens vam comportar com una parella sense ser-ho, dormíem al mateix llit i vam tenir relacions, encara que tots dos teníem clar que en aquell moment no estàvem junts, que potser ella se n'anava a l'illa i s'adonava que sentia alguna cosa per mi, però també podia no passar», desvelava.

«Ha estat molt difícil per a mi, perquè jo he estat el deixat», matisava Omar. «Crec que com a parella ha estat un punt final. Però quan surti haurem de tenir una conversa», se sincerava.

«Sento que m'està faltant el respecte, no només com a parella, perquè no ho som, però com a persona», assegurava.