Muntatge Carmen Borrego i el seu fill

Carmen Borrego fa front a l'última advertència del seu fill

La relació entre Carmen Borrego i la seva nora passa per un moment delicat

Després de tot l'enrenou generat pel casament de José María Almonguera, fill de Carmen Borrego, sembla que la felicitat ha donat pas als primers enfrontaments. I és que tot indica que a Paola, la seva nora, no li han fet gaire gràcia certes actituds de la col·laboradora de 'Sálvame'.

Les recents fotografies que han sortit a la llum de la jove, on se la pot veure sotmetent-se a nombrosos retocs estètics a una coneguda clínica de Madrid, no han deixat ningú indiferent.

Sobretot perquè ella deixava molt clar que volia romandre en l'anonimat. Una decisió que la sogra no ha respectat. Tot i això, Carmen negava que ella tingués res a veure i insistia a atribuir tota la responsabilitat a la clínica.

«Que es faci cadascú el que vulgui, però exposar-los públicament quan és gent que vol ser anònims suposadament…», va dir la tertuliana.

Nora de Carmen Borrego a una clínica d'estètica
La nora de Carmen Borrego acudeix a una clínica d'estètica per millorar el seu aspecte | INSTAGRAM (@CLINICASDIEGODELEON)

«Jo no he exposat ningú, ni he donat autorització perquè treguin aquestes imatges», deixava molt clar. «Col·laboro amb ells i tenen permís per treure'm a mi, però no al meu marit ni a la meva nora. Els haurien d'haver trucat», s'explicava.

Lamentablement, això ha provocat que tothom parli de Paola Olmedo, un assumpte que ha molestat molt la parella de recent casats.

Així ho transmetia la seva mare, Katy. «A mi no em van preguntar si donava el meu consentiment per sortir a la publicació. Jo no volia sortir», hauria confessat públicament la consogra de Carmen Borrego.

«La mare de la meva nora és encantadora, si ha dit alguna cosa dolenta serà perquè s'ha posat nerviosa», es limitava a respondre Carmen sobre això.

▶️ María Teresa Campos cuenta los detalles de la boda de su nieto, el hijo de Carmen Borrego

Carmen Borrego, contres les cordes per culpa de la seva nora

Encara que molts pensen que «ja pensen a rendibilitzar aquesta situació i no trigaran gaire a fer un altre reportatge. No tant per José María, que sempre ha volgut viure al marge de la popularitat del seu clan, sinó per Paola, que, pel que sembla, està encantada».

Tot i així, sembla que això no té res a veure amb la realitat, sinó tot al contrari. Tant José María com la seva dona haurien demanat explicacions a Borrego.

«Tant Paola com el seu propi fill, que també la va trucar, li van deixar clar que no els semblava bé el que havia passat», asseguren fonts properes.

Carmen Borrego i els seus fills
José María posa límits a la seva mare   | La Noticia Digital

La nora de la tertuliana argumenta que «en cap moment no li van dir que, a canvi, la clínica utilitzaria una imatge seva per promocionar-se».

Ella anava amb la idea d'injectar-se bòtox i àcid hialurònic per veure's estupenda durant el dia del casament, però no era conscient que la seva imatge correria com la pólvora per tot internet.

«Paola li va fer saber a la seva sogra que això no anava amb ella, que ningú li havia dit que la seva foto s'utilitzaria per promocionar la clínica i que truqués al centre estètic perquè eliminés aquesta imatge immediatament».

Primer pla de Carmen Borrego
Carmen Borrego està vivint un moment crític | GTRES

De fet, aclareixen que «és una dona de caràcter que no permetrà que Carmen es fiqui al seu matrimoni».

Aclaparada pel que va passar, la filla de María Teresa Campos movia fitxa immediatament i obligava la coneguda clínica que retiressin les fotos de la nora de les xarxes socials.

El conflicte, però, no es limitaria a aquest incident, sinó que vindria arrel dels preparatius de l'enllaç. Pel que sembla, Carmen Borrego estava tan nerviosa amb els preparatius i amb tot allò relatiu a l'exclusiva, que pràcticament va prendre el control de tot allò relacionat amb el casament.

Tant és així, que el seu fill es veia obligat a parar-li els peus, i és que no pensava permetre que la seva mare destaqués per sobre de la parella al seu gran dia.