Imatge de Jesulín de Ubrique.

El nom del bebè de Jesulín de Ubrique i María José Campanario

Tothom està pendent del nom del bebè de Jesulín i María José Campanario

El naixement del fill de Jesulín de Ubrique i de María José Campanario és sens dubte la notícia de la setmana. El bebè de la parella formada pel torero i l'odontòloga ha arribat al món aquest dimarts 7 de juny al voltant de les 22.45 h.

Hores abans, María José ingressava a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez per sotmetre's al part que s'havia programat, segons algunes fonts. Malgrat els insistents rumors sobre el naixement, que alguns havien situat a finals de maig, la data per al part ja feia uns dies que estava marcada al calendari.

El bebè ja tenia el pes correcte i el seu estat era òptim per arribar al món, per la qual cosa no s'ha volgut esperar més i el part ha estat provocat. Les primeres informacions apunten que tant el nadó com María José es troben perfectament. Ara estan donant una mica més d'informació als familiars més propers, però amb una consigna clara: mantenir la discreció.

El silenci i la prudència màxima a l'hora de parlar d'aquest tema han estat constants durant tot l'embaràs de María José. Un dels secrets més ben guardats de la parella és el del nom del bebè.

El nom que Jesulín i María José tindrien pensat pel seu fill

Revelada la primera incògnita, la del sexe del nadó, arriba ara un segon tema pel qual tothom s'hi ha interessat. Les primeres informacions apuntaven que el nen es diria Humberto. Així es deia el pare de Jesulín, que va morir l'agost del 2020 i també era el nom del seu avi.

Humberto també és el nom del germà gran de Jesulín, per la qual cosa no seria desgavellat que se seguís amb la tradició familiar. L'altre fill de Jesulín es diu Jesús Alejandro, per això quedaria descartada l'opció que el nadó es digués com el seu pare.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique amb els seus germans, Humberto i Víctor, acompanyats del patriarca del clan i de María José Campanario i Bea Trapote. | GTRES
 

Una altra opció seria que el nen es digués José, com el pare de María José Campanario, o potser com el seu consanguini, Diego.

Diego Torres ha estat un dels suports més discrets de l'odontòloga en els moments més difícils de la seva vida. Alhora, María José sempre l'ha defensat quan ha calgut, per això l'afecte entre ells és mutu.

Els noms de la família Janeiro

Un altre nom que podria tenir el nadó de Jesulín i María José Campanario és Víctor. Aquest és, tot cal dir-ho, menys probable. Víctor és el germà petit de Jesulín, però el seu fill gran té el mateix nom, per la qual cosa tots dos cosins es dirien igual.

Víctor Janeiro Bazán té també dos fills més amb Beatriz Trapote, Oliver i Brenda.

La germana de Jesulín, Carmen Janeiro, no té fills, mentre que Humberto, el fill gran de Carmen Bazán sí que en té, tres. Excepte el de la nena gran, María del Pino, no es coneixen públicament els altres dos noms.

En qualsevol cas, el clan Janeiro és força tradicional a l'hora d'escollir noms per als seus descendents. Exceptuant Víctor i Beatriz Trapote, que s'han desmarcat amb noms més actuals com Oliver o Brenda, la resta no s'allunyen gaire de la tradició familiar.

Sigui com sigui, el fill de Jesulín i de María José ha nascut sa i alguns membres de la família ja saben com es diu. Els telèfons mòbils dels familiars més directes del torero estan desconnectats i no atenen la premsa.

Són Jesús i María José els que volen donar les notícies que considerin rellevants, malgrat el gran interès que suscita la seva situació actual.